Ha valakit megcsalsz azt eltitkolod, vagy bevallod?
A kapcsolatunk elején megtettem, nem tudom miért, de ez ébresztett rá, hogy mennyire szeretem valójában a párom és hogy mekkora fájdalmat tudok neki okozni azzal, hogy bevallom. Nem vallottam be, az élet bántotta eleget és én akiben megbízik undorító módon még bele is rúgok. Szenvedek én eleget azóta is. A megcsaláskor alig voltunk együtt 3 hónapja 23 éves voltam (nő). Mivel nem szóltam semmit, nem derült ki semmi, azóta is együtt vagyunk és ennek már több mint másfél éve. Nagyon szarul éreztem magam, és a mai napig is szarul érzem magam, ha eszembe jut, de nem fogom romba taposni. Hiába is vallanám be, a sértődöttsége annyira elvakítaná, hogy képtelen lenne megérteni azt, hogy mennyire szeretem.Nem értené azt, hogy attól függetlenül amit tettem a kapcsolatunk tökéletesen működik. Nem tudnám a bizalmat visszaépíteni. Jobban fáj ez nekem, mint neki fájna ha megtudná. Próbálok mindenben a segítségére lenni és néha veszek neki valami apróságot, tudom, hogy ezzel nem lehet eltörölni a cselekedetem.
Egyébként én is a "soha nem csalom meg a páromat" csoportba tartoztam egészen addig a pillanatig amíg olyan helyzetbe nem kerültem, amiből már lehetetlenség volt kimászni. Az egyedüli hibás én vagyok és viselem is a terhét
Utolsó hozzászóló
De jó neked, hogy így tudsz gondolkodni, amúgy tök igaz, amit írtál. Bár azt hiszem nekem egy időre nem jön vissza a bizalmam. Külföldön dolgozik és havonta látod? Nő vagy, vagy ffi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!