Ha valakit megcsalsz azt eltitkolod, vagy bevallod?
Eddig bevallottam, és elismertem, hogy az én hibám.
De a jövőben mr nem hiszem, hogy be fogom vallani, mert jelenlegi nőm se nagyon szolgál rá a hűségemre.
Egyszerűen nem érdemli meg, hogy hűséges maradjak, mellesleg szerintem ő már egy ideje nem az hozzám.
27/F
Én még sosem csaltam meg a párom, de olvasom is a hozzászólókat. A nők többsége azt írja, hogy rossz a szex, nem érezte a törődést, ilyesmi, de a többiek? Akik pl. azt írják, hogy nem vallják be, mert amúgy teljesen jó a kapcsolatuk? Náluk miért történt megcsalás, ha amúgy minden oké? Bocsi, csak nem tudom a kettőt összerakni.
20N
nő vagyok, elnézést érte:))
ha futó kaland, akkor ne mondja el, mert nem túl fair, ha azzal könnyít a lelkén, ha az én vállamra is tesz belőle- egyedül csinálta, hordozza el egyedül.
ha szerelem, akkor akár volt köztük szex, akár nem, azonnal szólni kell- egyrészt maga az érzés is tiszteletet érdemel, nem beszélve egymásról.
Bár.
Amikor kolléganő férje haza állított bűnbánó képpel, hogy akkor coming out van, mert ő szerelmes, akkor azt a választ kapta, hogy "ki a f*szt érdekel, hogy te szerelmes vagy, amikor egy raklapnyi gyerekünk van?! Legyél szerelmes magadban!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!