Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek olyan kapcsolatba ahol a másik fél mindig tologatja az összeköltözés dátumát?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve járok össze egy férfival. Mindketten közép korúak vagyunk és mindkettőnknek a második komoly kapcsolata. Felnőtt gyerekeink vannak. Elvileg rábólintott a felnőtt gyereke hogy oda költözhetek mégis egy éve húzza . Szavakkal elhiteti hogy össze költözés a célja neki is csak tett nincs mögötte. Mindig van kifogása épp mit várjunk meg. Már lassan kezdek letenni róla hogy mi össze fogunk egyszer költözni. Mikor előjön a szó róla már csak röhögök magamba. Viszont nekem ez így nem párkapcsolat!! Nekem ez kevés ennyi idősen hogy a szabad időnket töltjük csak együtt amúgy mindenki otthon a saját házába. Viszont ezeket leszámítva jó ember. Csak épp az igényeimet nem elégíti ki . Nincs közös élet vele. Hétvégén ha mindkettőnknek jó akkor együtt és egy órát hétköznap este. Mások elviselnék így a kapcsolatot? Én szeretnék a párommal együtt kelni feküdni. Vagy én várok már el sokat egy kapcsolatban?
ma 10:22
1 2
 1/19 KataCoach válasza:
100%
Nem vársz sokat. Ennek sajnos annyi. Ha mersz kiállni magadért. Ha nem mersz, akkor el lehet húzni még az időt a hazugságokkal.
ma 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem se vesz komolyan. Nem kell feltétlen együtt élni, de akkor ezt ki kell mondani kerek perec.

A hitegetés gáz.

ma 10:45
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Csak szexre kellesz neki.

Az más kérdés, hogy én 40-45 évesen már biztosan nem költöznék össze senkivel. Hogyne.

ma 10:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Én viszont összeköltözős komoly kapcsolatra vágynék
ma 10:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném. Egy kapcsolatban vagy létezik őszinte kommunikáció vagy megette a fene az egészet. Miért nem kérdezel rá?

Egyébként egy bizonyos kor felett aligha költöznék össze bárkivel.

ma 10:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg rábólintott a felnőtt gyereke hogy oda költözhetek mégis egy éve húzza . "

Ezt nem értem. Miért kell egy férfinak a felnőtt gyereke engedélye ahhoz, hogy együtt él-e valakivel? Vagy a felnőtt gyerek otthon él még az apjával??

Ha ő költözne hozzád úgy sem lenne jó neki?

Ha te összeköltözésre vágysz, ő pedig nem, akkor nem illetek össze.

ma 11:03
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Összeköltözés nélkül nem párkapcsolat, maximum együttjárás, ami két év után már nem az igazi.

Nekem az rendben lenne, hogy mindenkinek megvan a saját lakása, feladni semmi esetre sem lenne értelme, az is belefér, ha idönként a másik lakásában is vagytok pár hétig/hónapig, de a csak hétvége semmi esetre sem.

Szerintem ideje eldöntened, akarod-e ezt évekig, vagy keresel egy normálisabb partnert.

ma 11:09
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Tulajdonképpen ti most csak elvagytok egymással, ennyi. Nem az a baj, ha valaki nem akar összeköltözni, mert megfelel ez neki, hanem az, hogy mást mond, te esetedben, amit hallani akarsz, de mindig csak hiteget. Én megkérdezném, ha ő jönne hozzám az jó-e neki, ha nem, én hagynám a francba.
ma 11:14
 9/19 anonim válasza:
63%

3 Miert ne koltozne ossze ket 40-45 eves? Mi tartana teged vissza? Hany eves vagy? 40 korulire meg nem igazan mondjak hogy kozepkoru.

6 Azert csak megkerdezed a veled egyutt elo felnottol hogy mit szolna hozza ha ott elne meg valaki nem? Alapveto kommunikacio.

ma 11:15
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
42 voltam mikor összeköltöztünk a férjemmel, 3 hónap után. Ennyi idősen már nem nagyon van mire várogatni. 3 évre rá össze is házasodtunk.
ma 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!