Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek olyan kapcsolatba ahol a másik fél mindig tologatja az összeköltözés dátumát?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve járok össze egy férfival. Mindketten közép korúak vagyunk és mindkettőnknek a második komoly kapcsolata. Felnőtt gyerekeink vannak. Elvileg rábólintott a felnőtt gyereke hogy oda költözhetek mégis egy éve húzza . Szavakkal elhiteti hogy össze költözés a célja neki is csak tett nincs mögötte. Mindig van kifogása épp mit várjunk meg. Már lassan kezdek letenni róla hogy mi össze fogunk egyszer költözni. Mikor előjön a szó róla már csak röhögök magamba. Viszont nekem ez így nem párkapcsolat!! Nekem ez kevés ennyi idősen hogy a szabad időnket töltjük csak együtt amúgy mindenki otthon a saját házába. Viszont ezeket leszámítva jó ember. Csak épp az igényeimet nem elégíti ki . Nincs közös élet vele. Hétvégén ha mindkettőnknek jó akkor együtt és egy órát hétköznap este. Mások elviselnék így a kapcsolatot? Én szeretnék a párommal együtt kelni feküdni. Vagy én várok már el sokat egy kapcsolatban?
febr. 7. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

"Én viszont összeköltözős komoly kapcsolatra vágynék"

Pont ezért hiteget. Ha megmondaná, hogy nem akar, otthagynád. De így a limbóban tart, nem is mond nemet, de igent se.

Ilyen egyébként fiatalabb korban is van, ez a jelenség nem új, pont így hülyítenek 16 évesen is, hogy lesz komoly kapcsolat, aztán mégse

febr. 7. 11:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Már belementél, az a kérdés kilépsz- e.
febr. 7. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, már írtál ki ide kérdést erről, legalábbis nagyon hasonló ez a sztori egy pár hónappal ezelőttihez.

Én egészen biztosan nem kuncsorognék, hogy odaköltözhessek valakihez. Ez már alapvetően rettentő kínos.

febr. 7. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
A faszinak csak dugni kellesz.Nem veszed észre???
febr. 7. 12:06
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Jo alibi a felnott gyerekre hivatkozni. 😉

De:

1. Űbergáz, ha Ödönke vagy Malvinka leuralja az apjat.

2. A fickonak esze agaban nincs osszekoltozni meg egyszer egy novel, vagy csak veled nem akar.

Szerintem ertelmetlen ra varni. 🤷‍♀️ Az ido meg nagyon megy… 🤫😉

febr. 7. 12:22
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Bele! Sőt benne is vagyok ilyenben. 2,5 éve jöttünk össze, mindketten az elején megmondtuk egymásnak, hogy autonóm, saját életünk van, 50+osak vagyunk, nem akarunk összeköltözni. Hetente többször talizunk, minden dolgunkat megbeszélünk, napi kapcsolat telefonon, de nem költözünk össze. Viccesen szoktuk mondani, hogyha beugrik a jackpot, akkor egy kastélyban laknánk együtt, külön-külön épületszárnyakban úgy, hogy ebédelni, vacsorázni, szabadidőzni összejövünk a közösségi terekben, aztán mindenki megy a maga vackára.
febr. 7. 12:28
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

16-os vagyok, véletlen korán küldtem fel.

A párom éjjelbe nyúlólag tévézik, én korán fekszem. Én ordenáré, sertéstelepi jellegűen horkolok, fingok álmomban, többször felkelek pisálni. A párom nagyon későn fekszik és legtöbbször alig alszik valamit, forgolódik, ahogy mondtam tévézik. Ő órákig cseszteti a haját, hajfesték, stb, én szabadon vagdosom az el el repkedő körmeimet, belevágom a hajamat a csapba stb. Én állva hugyozok, ő ülve, ő néha elszív egy szál cigit a kávéjához, én a dohány szagát se bírom. Férfiként teljesen önellátó vagyok a mosás, takarítás annyira az intimszférám, hogy nem is akarom, hogy a nő rakosgassa a szennyes alsógatyáimat. Szóval: nem jobb így? NEm egy csomó értelmetlen konfliktust előzünk meg.

febr. 7. 12:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17 az a jó ha mindenkinek jó . A kérdezőt szerintem csak h.lyítik.
febr. 7. 12:41
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
16-17 vagyok. Igen, a hülyítés az nagyon szemét, önző dolog. Nálunk az volt a jó, hogy mindegyikünk túl van minden párkapcsolati szitun, így nekünk nem erre van igényünk. Viszont a kérdező világosan lekommunkálta, hogy mit szeretne, csak a partner mintha nem akarná meghallani.
febr. 7. 12:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek nehogy hülyitve legyek. Ez a nagy felelmem
febr. 7. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!