Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek olyan kapcsolatba ahol a másik fél mindig tologatja az összeköltözés dátumát?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve járok össze egy férfival. Mindketten közép korúak vagyunk és mindkettőnknek a második komoly kapcsolata. Felnőtt gyerekeink vannak. Elvileg rábólintott a felnőtt gyereke hogy oda költözhetek mégis egy éve húzza . Szavakkal elhiteti hogy össze költözés a célja neki is csak tett nincs mögötte. Mindig van kifogása épp mit várjunk meg. Már lassan kezdek letenni róla hogy mi össze fogunk egyszer költözni. Mikor előjön a szó róla már csak röhögök magamba. Viszont nekem ez így nem párkapcsolat!! Nekem ez kevés ennyi idősen hogy a szabad időnket töltjük csak együtt amúgy mindenki otthon a saját házába. Viszont ezeket leszámítva jó ember. Csak épp az igényeimet nem elégíti ki . Nincs közös élet vele. Hétvégén ha mindkettőnknek jó akkor együtt és egy órát hétköznap este. Mások elviselnék így a kapcsolatot? Én szeretnék a párommal együtt kelni feküdni. Vagy én várok már el sokat egy kapcsolatban?
febr. 7. 10:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

20, kerdezo, pedig sajnos hulyitve vagy mar regota. 🤫🤷‍♀️

Ket dolgot tudsz csinalni: vagy lenyeled a bekat es engeded, hogy tovabbra is hulyenek nezzenek, vagy otthagyod az egesz galerit. Tobb lehetoseg nem letezik. 🤷‍♀️

Amugy amiben vagy, az a future facking nevu narcisz technika: egyutt almodtok arrol a kozos jovorol, ami sosem jon el.

febr. 7. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Manipulal teged.
febr. 7. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
Igazából nem kell félj attól, hogy hülyítenek, mert ez mondhatni szinte tény, csak nem akarod észrevenni, mert reménykedsz! Sajnálom!
febr. 7. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor talán dobbants. Tessék, a félelmed beigazolódott. Ha innentől maradsz, akkor tudod, hogy kihasználnak. Ez jobb mint szinglinek lenni? Szinglinek legalábbis van esélye jobbra, de ha ezzel az ürgével vagy, egyikőtök se azt kapja amit akar, csak az időt húzzátok.
febr. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!