Elvetetni vagy megtartani?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, külföldön élek, orvosnak tanulok. Megismerkedtem egy fiúval, bár mindketten bérelünk külön egy lakást, szinte folyton vagy itt vagy ott vagyunk. Ő már idősebb 29éves, dolgozik, de sajnos nem túl jövedelmező az itteni állása. Az egyetemet muszáj és szeretném is folytatni. Sajnos ebben a szakmában amúgyis nehéz gyereket vállalni, vagy az egyetem alatt 1 év halasztással oldják meg,főleg a vége felé, vagy rögtön utána. De én félek, hogy utána gyerekkel nehéz lesz munkát találnom, jelenleg a szüleim tartanak el, abból a pénzből, amit tanulásra tettek félre, semmi plusz pénzt nem kapok azon felül. A párom viszont imádom, amúgyis közösen terveztük az életünket, de én még csak első éves vagyok. Azok véleményre lennék elsősorban kiváncsi, akik úgy kapták meg az első munkájukat már, hogy volt gyerekük. Nagy hátránnyal indulnék így? Meg elég kivitelezhetetlennek tűnik egyetem alatt még babázni. De ez most nagyon faramuci helyzet. Kérlek adjatok tanácsot! A szüleim még nem tudják...2011. máj. 28. 13:56
31/32 anonim válasza:
Orvostan hallgató létedre ,hogy hogy vadidegen emberektől kérsz segítséget neten?amugy meg nem most kéne gondolkodni ,hanem mielőtt megcsináltátok.... most már tartsd meg,pláne ha szeretitek egymást.
32/32 anonim válasza:
Elkövettem azt a hibát ,h előbb válaszoltam ,mint h végig olvastam vna mit is írtál kedves nem mészáros nem magyar orvos....te a saját kölköd mészárolnád le.... GRAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!