Elvetetni vagy megtartani?
Orvosnak tanulsz, és nem tudtok védekezni???
Mellesleg nem kérdés, hogy megtartanám.Meg is tartottam.17 évesen.És ki tudtam járni a sulit, le is tudtam diplomázni.És munkát is kaptam, mindez Borsodban.Vállald a következményeket.Nem lesz egy fáklyásmenet, de meg lehet oldani.
De tudok védekezni...meg is tettük,kivéve 1x, de azt is csak 1 ok miatt, mivel én úgy tudtam nem lehet babám....és még ezek mellett is védekeztünk,de kiváncsiak voltunk,és mikor elmondta a nőgyógyászom, azt mondta,hogy ez kb egy csoda! Első alkalommal, úgy hogy előtte éjszakákat sírtam, hogy nem lehet. Hát én se akartam elhinni.
Egyetem mellett dolgozni nem tudok, tényleg semmit...a párom is diplomás, de nem túl "menő" a szakja, még ha náluk ez nem is számított büfészaknak, hisz ott nincs büfészak. Viszont egyikünknek se a hazája, ahol vagyunk. Ő majd visszaszeretne menni, később velem. Sok támogatást nem kapnánk, hisz nem vagyunk állampolgárok, talán az ő országától...ezt még nem tudom. A szüleim fizetik az albérletet, a tandíjat, azt étkezésem és a ruházkodást, lehet tudnának még valamennyit adni, de egyrészt már ez is túl sok, másrészt annyiból nem tudnék gyereket nevelni. Páromnak 2 részmunkás állása van, de ebből is csak azért tud fenntartani egy albérletet, mert egy ismerőstől bérli az ővét. Viszont azt nem mondanám, hogy nélkülöz, egyetlen szempontból jó, ami miatt viszont rossz is. Rengeteg a szabadideje.....mivel nem teljes állások. Ő azt mondja már családot szeretne és nem szeretné elvetetni, igyekszik többet dolgozni, de ez nem olyan egyszerű.
"De tudok védekezni...meg is tettük,kivéve 1x, de azt is csak 1 ok miatt, mivel én úgy tudtam nem lehet babám....és még ezek mellett is védekeztünk,de kiváncsiak voltunk,és mikor elmondta a nőgyógyászom, azt mondta,hogy ez kb egy csoda! Első alkalommal, úgy hogy előtte éjszakákat sírtam, hogy nem lehet. Hát én se akartam elhinni."
Kíváncsiságod miatt kerültél ilyen helyzetbe, ilyenkor meg innen várod a segítséget?Csak ilyen felelősségteljes orvos kezébe ne kerüljön az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!