Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ez az álszenteskedés?

Miért kell ez az álszenteskedés?

Figyelt kérdés

Pár napja a barátnőmmel beszélgettünk,hogy mennyire tartja fontosnak a pénzt az életben.

A konkrét téma az volt,hogy fontos-e,hogy a pasi megtudja az alapvető dolgokat adni a párjának.

Erre a válasz az volt,hogy neki nem fontos,mert a pénz az nem minden,nem fontos,a szerelem a lényeg.

Azóta már mondogatja néha,hogy nem csinálnak semmit,mert nincs pénze a barátjának,csak otthon ülnek....

Tudom,hogy ez se csak a pénzen múlik,na,de nekem ne mondja azt senki,hogy összejönne egy olyannal akinek se állása,se semmi....

Igenis fontos egy nőnek,hogy néha kapjon kisebb apróságokat,meglepetéseket,vagy egy évfordulós megemlékezés esetleg.....

Persze nem létfontosságú,de úgy gondolom,hogy a pénz igenis fontos,de nem a legfontosabb!

Mit gondoltok?

2011. máj. 27. 12:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
Mit értesz alapvető dolgokon kérdező? egy mozi azért néha bele szokott férni.Mindenhol olyan árak vannak,hogy egy minimálbéres azt meg nem fizeti,pláne gyakran. Az más,hogyha nem is akar melózni,akkor repül,az biztos.
2011. máj. 27. 12:35
 22/26 anonim ***** válasza:
84%

És a nő mit ad? :DD

Apróbb dolgokat adjon igen,értem ezalatt a szerelmes nézést,simogatást,kedveskedést,beszélgetést.Nekem ne vegyen semmi tárgyat,majd én megveszem ami kell.Nem abban mérem a szeretet hőfokát............

2011. máj. 27. 12:38
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Aki szerint álszenteskedés az ellenvélemény,az nagyon sajnálom :(( őszintén.
2011. máj. 27. 12:40
 24/26 napietus ***** válasza:
22%

én sosem vágytam arra, hogy mindenfélét vegyen nekem a pasim. sőt, aki hülyeségre költ, az előttem le is vizsgázott. a pénz (cash), valóban nem fontos. DE: vagy vagyona legyen, vagy képesség, erő és kitartás arra, hogy megszerezze. ez nemcsak férfiak, de nők felé is jogos elvárás. engem sem egy bugyiban adott férjhez az apám, jogosan vártam el, hogy a másiknak se a gatyája meg a munkanélküli kiskönyve legyen...

egyébként a pénz tleg nem számít, és nem is kerül szóba, ha valaki a saját köreiben ismerkedik. ez nem hülyeség, így a kihasználásnak, élősködésnek a gyanúja sem merülhet fel.

29/N

2011. máj. 27. 12:42
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
A szerelemhez nem kell a pénz, de hosszútávon a pénztelenség konfliktusokat szül, mert az állandó pénz hiány okozta feszültség máshol csattan. Sajnos ez az igazság. Ezek a viták sokkal komolyabbak, ha az egyik fél jóléthez szokott és nem szokott ahhoz, hogy nincs mindenre pénz. Tovább rontja a helyzetet, ha egyikük se óhajt tenni ez ellen, főleg ha csak az egyik tesz valamit a másik meg ül otthon.
2011. máj. 27. 14:05
 26/26 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

A páromnak a kapcsolatunk elején szó szerint nem volt semmije. Azóta mindketten dolgozunk, van egy házunk, 5 éve élünk boldog kapcsolatban, mára már a vőlegényem, és egyáltalán nem kell aggódnunk a pénz miatt, mert jut bőven. Van, akinek az elinduláshoz épp egy társ kell.

2011. máj. 27. 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!