Miért kell ez az álszenteskedés?
Pár napja a barátnőmmel beszélgettünk,hogy mennyire tartja fontosnak a pénzt az életben.
A konkrét téma az volt,hogy fontos-e,hogy a pasi megtudja az alapvető dolgokat adni a párjának.
Erre a válasz az volt,hogy neki nem fontos,mert a pénz az nem minden,nem fontos,a szerelem a lényeg.
Azóta már mondogatja néha,hogy nem csinálnak semmit,mert nincs pénze a barátjának,csak otthon ülnek....
Tudom,hogy ez se csak a pénzen múlik,na,de nekem ne mondja azt senki,hogy összejönne egy olyannal akinek se állása,se semmi....
Igenis fontos egy nőnek,hogy néha kapjon kisebb apróságokat,meglepetéseket,vagy egy évfordulós megemlékezés esetleg.....
Persze nem létfontosságú,de úgy gondolom,hogy a pénz igenis fontos,de nem a legfontosabb!
Mit gondoltok?
én összejönnék egy olyannal, ha szerelmes lennék belé
23/n
Valamennyire fontos! Nem az a fontos,hogy kocsija legyen (a férjemnek nem volt, amikor megismerkedtünk), de mondjuk fontos,hogy 25-30 évesen el tudjon vinni vacsorázni néha! Az ajándékokat nem emelném ki, mert nálunk speciel nem volt szokás. Én sem vágytam soha rózsára!:))
De nem mindegy, hogy kinek mit jelent a pénz. Mert nekem, amit fent írtam, de a barátnőmnek meg pl. min. egy középkategóriás kocsinál kezdődik,hogy a srácnak pénze van!:)
Ha egy nő azt mondja, hogy fontos a pénz, rögtön minden komplexusos pasi ugrik, hogy na a pénzéhes r*banc. Arra nem gondolnak, hogy nem milliókról van szó.
Én összejöttem olyannal akinek se állása se pénze. Nem zavart, egészen addig, amíg el nem jutottunk oda, hogy már én tartottam el, neki meg semmilyen állás nem volt elég jó.
De ha ezek után azt mondom, hogy fontos a pénz, akkor pénzéhesnek neveznek.
Kedves utolsó,te összejönnél olyan nővel,vagy ha nő vagy akkor pasival,akinek nincs állása,semmije?
Egy idő után a pénztelenség a külsőségekben is megjelenik.
Ahol nincs pénz,ott több az idegeskedés,a gond,a probléma,a napról napra élés,a stressz....rányomja a bélyegét a kapcsolatra egy idő után.
A pasik akkor mért várják el a tökéletes alakot?
A jó megjelenést a nőtől?
Akkor a pasik nagy része miért nem jön össze kevésbé szép,ízléstelen nővel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!