Ha egy 17 éves véleményt nyilvánít, akkor miért kap olyan támadásokat, hogy semmit sem tud a világról, vagy idegbeteg, primitív?
"...Ha szerinted 1 nap alatt fog megváltozni a tinik gondolkodásmódja, akkor szerintem te élsz álomvilágban. :) És mi van akkor, ha 18 lesz? SEMMI..."
Fiatalság bohóság. :)
Látod élből visszavágsz ahelyett hogy olvasnál és értelmeznél, persze ez nehéz ha nem tetszik, amit olvasol.
Én azt írtam, hogy:
"...Egy 17 éves nem felnőtt, csak annak küszöbe közelében van éppen és majd elfog indulni ezen az úton...."
Szóval igen azzal, hogy 18 éves lettél semmi se történt, nem lettél felnőtt csak jogilag nagykorú. Még csak elindultál(!!!) az úton és sehova se érkeztél még meg!
Amúgy ha már itt a kor meghatározásnál tartunk én tini koromban, kotrásaimnál komolyabb voltam jóval, sokszor rám csodálkoztak a felnőttek.
Ennek ellenére most 36 évesen visszagondolva, hogy mikorra teszem felnőttkorom igazi kezdetét, háát inkább közelebb van az a 25 évhez mint a 18-hoz. Ilyen szempontból reálisabb az amerikai 21 éves nagykorúság.
De ne akarjatok ilyen gyorsan felnőni, örüljetek inkább neki, hogy még előtte vagytok csak ezeknek a dolgoknak.
ha már itt tartunk, én 21 vagyok, és még mindig nem érzem magam felnőttnek. remélem, ahogy az előttem szóló mondta, majd ha 25 leszek, akkor ezt már elmondhatom magamról.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!