Ha egy 17 éves véleményt nyilvánít, akkor miért kap olyan támadásokat, hogy semmit sem tud a világról, vagy idegbeteg, primitív?
Csak nem te kaptál (nem olvastam csak fél oldalt el) hideget-meleget a
"Szerinted illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?" témánál?
Simán el tudom képzelni:-)
A vélemény nyílvánítás az a saját magad által tapasztaltakról szól, ez nem korhoz kötött.
Én 18 vagyok rengeteg mindent tapasztaltam, lásd politikához nem értek annyit se hogy hozzá tudjak szólni ha kéne, ez részben azért van mert sz*rok a politikára:)
A felnőtt is volt gyerek, ezt úgy rühellem mikor megmondja a frankót egy 30éves csak azért mert túl van a 3. Xen
18/F
Én nem olvastam végig csak az első oldal felét, de tudtam kapni fog hideget-meleget:-)
Van ott igazsága az adott témában, de csak kis részben, szóval másként értékelhető ez 17 évesen és másként 3 szülés után.
57%
a kritikák nem a kora miatt érték elsősorban, hanem a több mint fura hozzászólásai miatt. van igazsága, valóban, de szerintem segítségre lenne szüksége. és ehhez semmi köze annak, h 17 éves. ezért félrevezető ez a kérdés
Nem olvastam végig, nem volt türelmem.
De az kirajzolodott már fél oldal után hogy mereven ragaszkodik véleménye minden pontjához, szóval hogy itt flame lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!