Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Ez átmeneti?

Mi van velem? Ez átmeneti?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja van barátom, körülbelül egy hónapja alakultak ki az igazi érzelmek, és most meg két napja(egyik pillanatról a másikra) azt érzem, h nem is szeretem(pedig tudom, h nagyon jó vele és nagyon jól kijövünk). Létezik ilyen átmeneti állapot? Elmúlik ez, vagy már rég rossz ha ilyesmikre gondolok? köszönöm

19L

2011. máj. 26. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És ha arra gondolsz, tegyük fel, hogy azt mondja neked, hogy elhagy, elmegy, más lányt szeret, hogy érzed magad? Ha nem hat meg, akkor lehet elmúltak az érzéseid. Ha ezt nem tudnád elfogadni, akkor valószínűleg átmeneti :)
2011. máj. 26. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod, hogy mit érzel, akkor mibôl gondolod, hogy majd mi kitaláljuk? Mi mondjuk el a véleményedet..?
2011. máj. 26. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem atmeneti.Ha jopar eve jarnatok akkor meg el tudnam kepzelni na de 1,5honap utan...
2011. máj. 27. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!