Hogyan mondjam meg a feleségemnek, hogy öltözködjön diszkrétebben?
Kérdező, a szeretet nem birtoklást jelent, hanem hogy elfogadod a másikat olyannak, amilyen (ha kell, közönségesnek). Régebben neked is tetszett, hogy ilyen, nem ő változott meg, hanem te. Erről meg ő nem tehet. Ha nem fogadod el ilyennek, nem kellett volna elvenni.
Ha valakit meg akarsz változtatni a saját álomképeid mintájára, az nagyon messze van a szeretettől. Sajnálom.
18.55-ös!
Ez rettenetes demagógia, de gondolom ezt Te is tudod.
Valószínüleg a kérdező értékrendje változott meg az utóbbi időben.
Rendben is lennénk.
De ki mellett?
Én is rosszul lennék a helyedben, pedig én nő vagyok. :)
Ez nem birtoklási vágy, meg féltékenység, egyszerűen csak nem találod illőnek gondolom. Ahogy az ember érik, leesik a tantusz.
Nekem pindi cicim volt, szülés után megnőtt, a legzártabb felsőből is kiesik a mellem, és már zavar, hogy nagyobb lett, mert feltűnőbb, és én meg azt szeretném, ha inkább csak a férjem örülne ennek. Meg én. :) Bár most csak a kisbabám birtokolja. XD
Nem szeretném, ha a barátai rólam fantáziálnának. Nem vagyok egy szégyenlős, csak vagyok ennyire toleráns, hogy nem mutogatom magamat mindenkinek. Így sejtelmesebb is vagyok. :) Csinin öltözködök, divatosan, jó alakom van, de elég, ha így tartanak szépnek, nem kell hozzá a mellemet mutogatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!