Hogyan mondjam meg a feleségemnek, hogy öltözködjön diszkrétebben?
Hat nagyon egyszeruen mondd meg neki, hogy vegyen fel melltartot, nagyon atlatszik a polo, a feszes felso, es teged zavar, hogy ot bamuljak, es nem illik igy utcara menni. Mondd meg neki, hogy kicsit ku..as a kinezete igy, minden pasi tekintet magara vonja. Ok. hogy o ennek orul, de gondolom nem tinedzser koru mar, mert inkabb naluk szokas ez. Vagy tenyleg a ku..a noknel szokas.
De te vagy a ferje, nem mersz szolni neki, ne legyel mar papucs, vagy nyuszi! Mitol felsz? Kulonben nem is azt mondjak hogy kozonseges, hanem azt hogy ku...
Szerintem ne zavartasd magad, hadd örüljön hogy szép, úgysem lesz mindig ilyen. Ha nagyon zavar, mondd el neki, hogy neked ez milyen érzés, ne azt hogy ő mit tegyen! Ha megérti, hogy zavar, biztos figyelembe veszi.De Te ne erősítsd ezt magadban, inkább ne törődj vele.
ÉN pl. utálom a melltartót, és sokszor nem hordom, ha illene, de pl. dolgozom, és mozognom kell, nyújtogatni a karomat(dekoratőr vagyok)
Elég ciki, hogy 20 évvel fiatalabb férfiak nézik a mellem, de akkor sem fogok 12 órát szenvedni.(egyszer próbálj fel egy melltartót pár órára!)
Lehet, hogy azok olyan felsők a feleségednél, ami alá nem kell melltartó.Egy csinos nő nem fog zárt és bő ruhát hordani, a szépérzéke miatt sem, max vesz fel melltartót, hogy a kedvedben járjon.
Nem lehet beleszólni egy nő öltözködésébe. Te szeretnéd, ha azt mondaná:ezt és ezt vedd fel?
Max. finoman megkérheted a melltartóra, de ne várd, hogy állig becsavarja magát és bő előnytelen ruhát hordjon.
Különben figyeld meg, a férfitársaid mindig a mellünket nézik. Mindegy, mennyire csúnya és nyakig zárt ruha van rajtunk.
Ha zavar téged, inkább beszélj neki az érzéseidről.
Egy nő ezt sokkal inkább megérti. Ha kihívónak találod a viselkedését, mondd el azt. De ne próbálj egy nőnek öltözködési tanácsot adni, főleg, ha csinos. Nem fog bejönni.
Ha a magad érzéseiről beszélsz, azt figyelembe fogja venni.
A ciciket meg addig kell kitenni, míg lehet.Bár tudnám a barátnőmmel megértetni, hogy ne öltözzön banyának 40 évesen. Az ő férje pedig értékelné, ha szexin öltözne.
Egy nő.
Sosem értettem meg az olyan nőket, akik kipakoltak mindent, amilyük csak volt. Utoljára talán 16 évesen vettem fel olyan felsőt, hogy a fél mellem kilátszott belőle, de most (28) már kifejezetten zavar, ha kilátszik, sőt! Néha már attól is rosszul vagyok, ha egy kicsit feszesebb felső van rajtam , és a férfiaknak máris kocsányon lóg a szemük.
Teljesen igazat adok a kérdezőnek, hiszen ő tudja a legjobban, hogy egy férfiból mit vált ki egy "csupasz" mell. Melltartó nélkül illegetnie magát pedig igenis közönséges, pláne ha tudja, hogy ilyenkor mindenki őt bámulja...
Nincs ebben semmi baj ha vesz fel alá melltartót. Most kapaszkodj meg, én is a mély dekoltázsú felsöket szeretem, melltartóval, mert nem szeretem ha áttetszik a mellbimbóm, és most is azokat hordom pedig 30 hetes terhes vagyok. És rengeteg bókot kapok, mivel ugye nem híztam, nem lett lógós a mellem, nem lett csùnya a böröm csak a hasam nött elörefelé de feszes. Szeretek csinosnak lenni és mivel ez a legszebb testrészem, miért ne emelném ki? Ettöl még nem lesz senki k*rva és semmi ciki nincs benne.
Szerintem legyél rá büszke hiszen te is elismered, hogy szép mellei vannak. Ha a fenekét tenné így ki akkor megérteném hogy nem tetszene a dolog, de ebben még semmi baj nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!