Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?
Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?
És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.
Mindenki a saját élete kovácsa. Vannak ilyen férfiak ( ezek szerint bár én ilyennel soha nem találkoztam)nekik olyan nő kell akik hasonlóan keveset igényelnek ( nőből van elég ilyen) nektek kik meg olyanok vagytok, mint a nyulak (: olyan férfi kell. Nem szabad megragadni az álló vízben, nem kell önsanyargatni, igen is lépni kell, hogy jobb legyen!
Az én férjem imádja a szexet, naponta kétszer-háromszor is együtt voltunk baba születése előtt, miközben vártam nekem lecsökkent a libidóm, de mindig megtaláltuk a módját, hogy kielégüljön és mióta meg van a gyerek nagyon fáradtak vagyunk, de kétnaponta minimum befigyel a szex, nem bírjuk tovább. Mi megtaláltuk egymást.
Ha valaki eleve olyan társat választ akinek mindig olyan volt az igénye amilyen az tuti mit vállal. De soha nem szabad elfelejteni, hogy mindig van tovább.
tegnap 15:52
Gondolom a kérdező úgy érti, hogy ott a szerelme akit szeret és ott "illegeti" magát a fürdőből kijövet meztelenül a vonzó testétvel odabújik az ágyba mellé és elnézést a kifejezésért, de B@aszik magáévá tenni, ölelgetni kényeztetni, így azért elég ciki és tényleg elmegy az ember életkedve is! Ott van melletted egy vonzó test és nem kezdhetsz vele semmit.
Olyan, mint a sótlan leves! De inkább olyan, mintha egész nap a tűző napon dolgoznál és ott van egy kút tele vízzel, de se kötél se semmi, hogy vizet merj belőle, csak sóvárogsz, hogy csak egy kortyot!!! Csak egyetlenegy kortyot csak ihassak végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!