Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel a párja nagyon...

Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?

Figyelt kérdés

Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?

És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.

2011. máj. 25. 13:13
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

De ha ennyi mostanság a mulya férfi,akkor hol találnánk jobbat??Hol?

Ki az aki kielégítene minket hosszútávon?Mert mi egy partnerre vágyunk.

2011. máj. 25. 14:22
 32/56 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol találnánk,de annyi nőt hallok panaszkodni,hogy ők nem bírják,mert a párjuk mindig szexelni akar.Nem tudom a többség akkor hol találta???
2011. máj. 25. 14:25
 33/56 anonim ***** válasza:
Az én párom valóságos szexmániás és volt egy időszak amikor csak volt semmihez semmi kedve nem volt, így a sexhez sem. Teljesen kétségbe voltam esve, azt hittem megcsal nagyon rossz időszak volt. (utólag kiderült depresszios volt, munkehelyi gondok, amikeg nem akart elmondani, hogy ne idegeskedjek) szóval sok minden lehet az oka. Szerencsére nálunk megoldodott a dolog, türelmes voltam kivártam és most minden olyan mint azelött.
2011. máj. 25. 14:29
 34/56 A kérdező kommentje:
De jó neked.Nekem már semmi sem lesz a régi,képtelen vagyok elgondolni,hogy valaha egy olyan férfival leszek,aki minden vágyamat kielégíti.Sokszor megakarok halni.
2011. máj. 25. 14:32
 35/56 anonim ***** válasza:
55%
Van itt még egy dolog, ami felett elsiklottunk. Mi az, hogy "megbeszélni nem akarják, sem változtatni"... Ez számomra azt jelenti, hogy ti nem kommunikáltok! Egy őszinte kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, nincs tabu téma... mi az, hogy nem lehet valamit megbeszélni? Leharapja a fejedet ezért vagy mi? Akkor az már régen rossz...
2011. máj. 25. 14:36
 36/56 A kérdező kommentje:

Igen,leharapja,vagyis nemérdekli.És csak veszekedés lesz belőle.

Szerintem neki a női nemből van elege,mert általában foglalkozni kell velük,szeretik a nyalifalit és egyoldalúnak tartják.Na de hát ez mély önzőség!Ez borzadály.

2011. máj. 25. 14:44
 37/56 anonim ***** válasza:
De irigyelem azokat a nőket, akik ilyen szenvedélyesek. Az én feleségem évente! 1-2x kapható szexre. Szitu ugyanaz: amúgy tök jól elvagyunk, gyerek is van. Innen hova pattogjon az ember, még akkor is ha fiatal....
2011. máj. 25. 14:44
 38/56 A kérdező kommentje:
Egymáshoz...:)
2011. máj. 25. 14:45
 39/56 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy a kérdező megbeszélte e már.

Mi viszont igen,már rengetegszer,14 éve vagyunk együtt..Hosszú órákat beszéltünk róla,és ahogy már írtam próbáltam szépen,csúnyán,mindenhogyan,de ő nem kívánja többször,elmondta már sokszor,hogy neki ennyi elég,és hogy szeret,de értsem meg,neki ennyi az igénye,és nem tud már ezen mit magyarázni többet.Próbálom ezer féle képpen elcsábítani,több-kevesebb sikerrel.

2011. máj. 25. 14:45
 40/56 A kérdező kommentje:
Nekem az fájt a legjobban,mikor azt merte nekem mondani,hogy senki sem tiltotta meg,hogy manjek jobbra balra.Az milyen már?
2011. máj. 25. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!