Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?
Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?
És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.
Ha valaki nem nagy étvággyal rendelkezik az nem jelenti azt, hogy az egyenlő a megcsalással.
Párom is nagyon sokat dolgozik és bizony van, amikor hulla fáradtan haza esik és csak a pihe puha ágyikóra vágyik. Tudom jól és maximálisan meg is bízok benne így nincs okom arra gondolni, hogy nem kíván vagy esetleg megcsal.
Távolság miatt is, és nekem a vizsga időszakom miatt is heti 1 alkalommal tudunk csak szeretkezni. Igaz előtte is heti 2-3 volt a maximális együttlétek száma, de nekünk ez így megfelel.
Hozzam a ferjem nem nyult 8 honapig!gondolhatod...nem csalt meg,csak miutan szultem nem a not latta bennem hanem az anyat.
A sexualis vagyam sokkal nagyobb mint az ove,gyerek elott is eleg lett volna neki havonta egyszer.
Mindketten alkalmazkodtunk a masikhoz,most heti1*nel tartunk ez kevesebb mint amit en szeretnek de tobb mint amire neki lenne igenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!