Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel a párja nagyon...

Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?

Figyelt kérdés

Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?

És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.

2011. máj. 25. 13:13
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik,ha szeretem az illetőt,akkor kényeztetem,hogy neki legalább jó legyen...ők meg elvárják mindenféle k..vás göncben,olyan lusták,mint a malac.
2011. máj. 25. 13:47
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babához!Mi több mint fél éve próbálkozunk,ha egyáltalán lehet ezt próbálkozásnak nevezni.Mi sajnos egyszer már majdnem elváltunk ez a szex probléma miatt,én már könyörögtem,sírtam,cirkuszoltam,szépen,csúnyán,mindenhogy próbáltam,de rá kellett jönnöm hosszú évek alatt,hogy ő ilyen,ilyen is marad,vagy elfogadom,vagy vége..De nagyon szeretem,és más hibája nincs is,ezért vele maradtam,bár nagyon sokat vívódtam.Én már kerestem magamban a hibát,és szó szerint idegileg is rámentem,saját magam okoltam,hogy bennem van a hiba..De rájöttem hogy nem,és már nem kínzom magam,inkább mindent bevetek amit tudok,hogy többet kapjak belőle..Most viszont az a gondom,hogy sokat vetem a szemére finoman,hogy ezért nem jön a baba,mert nagyon keveset vagyunk együtt,és már nem vagyunk túl fiatalok sem..
2011. máj. 25. 13:49
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem nagy étvággyal rendelkezik az nem jelenti azt, hogy az egyenlő a megcsalással.

Párom is nagyon sokat dolgozik és bizony van, amikor hulla fáradtan haza esik és csak a pihe puha ágyikóra vágyik. Tudom jól és maximálisan meg is bízok benne így nincs okom arra gondolni, hogy nem kíván vagy esetleg megcsal.

Távolság miatt is, és nekem a vizsga időszakom miatt is heti 1 alkalommal tudunk csak szeretkezni. Igaz előtte is heti 2-3 volt a maximális együttlétek száma, de nekünk ez így megfelel.

2011. máj. 25. 13:50
 24/56 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos a szex,de nem merem megcsalni.Hogyan számolok el magammal,és az sem biztos,hogy jó lesz.Szerintem én már így halok meg,ennyi járt nekem.:(
2011. máj. 25. 13:52
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Hozzam a ferjem nem nyult 8 honapig!gondolhatod...nem csalt meg,csak miutan szultem nem a not latta bennem hanem az anyat.

A sexualis vagyam sokkal nagyobb mint az ove,gyerek elott is eleg lett volna neki havonta egyszer.

Mindketten alkalmazkodtunk a masikhoz,most heti1*nel tartunk ez kevesebb mint amit en szeretnek de tobb mint amire neki lenne igenye.

2011. máj. 25. 13:56
 26/56 A kérdező kommentje:
És hogy sikerült heti egyre váltania???
2011. máj. 25. 13:58
 27/56 anonim ***** válasza:
79%
Én meg azt hitem,én vagyok a világon az egyedüli nő,akivel csak havonta 1-2szer szexel a férje.Kolléganőim meg már menekülnek a férjeik elöl,meg mindenfélét kitalálnak,csakhogy ne kelljen szexelniük.Én meg sóvárogva hallgatom..
2011. máj. 25. 14:02
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
14:02-vel akkor hasonlóan lehetünk, mert amikor beszélgettem egy 50-es ismerősömel akinek a férje 60 valamennyi éves elmondta, hogy kb havi 3. Mondtam, irigyellek... Nálunk évi 3 lassan. :(
2011. máj. 25. 14:07
 29/56 A kérdező kommentje:
Ez érthetetlen,hogy szinte senki sem passzol szexuálisan.Lehet mindenkinek ezt kell megtanulni kontrollálni,vagy miről szól a lecke?
2011. máj. 25. 14:08
 30/56 anonim ***** válasza:
Bár nagyon szeretem a férjemet,de ha most lennék a kapcsolatunk elején,akkor már nem így döntenék,és inkább keresnék hozzám valót,akivel legalább egy kicsit is egyformák az igényeink.Sajnos hosszú távon ebből elég sok a konfliktus,mert én többet szeretnék,neki meg pont elég,sőt sok is.És ez nagyon rossz így,sokszor már majdnem hogy én erőszakolom meg őt..
2011. máj. 25. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!