Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel a párja nagyon...

Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?

Figyelt kérdés

Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?

És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.

2011. máj. 25. 13:13
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Úúúú,azért ez nagyon durva,nekem is nagyon rosszul esett volna ha ilyet mondana!Én is mondtam egyszer a férjemnek,hogy mit szólna ha lenne mellette "barátom",máshol elégíteném ki a vágyaimat,de azt mondta hogy nagyon fája neki ha megtudná,és nem hiszi hogy el tudná viselni..
2011. máj. 25. 14:51
 42/56 A kérdező kommentje:
Bár lehet,amelyik kutya ugat az nem harap,a nyájaskodó meg pont megteszi.
2011. máj. 25. 15:12
 43/56 anonim ***** válasza:
11%

Akinek azt mondja a férje, hogy mehet máshoz kefélni, ott meghalt az érzelem.Ezt vésd a fejedbe.Mert olyan nincsen, hogy én szeretem a feleségemet, de a vágyait lesz@rom, és menjen máshol elégítse ki azokat.

Az én férjemnek volt egy kisebb műtétje, akkor 2(!)hétig nem lehettünk együtt, de akkor is megoldotta a dolgot, másképpen kényeztetett engem.

Ha egy héten legalább 3-4x nem vagyunk együtt, akkor már elvonási tünetei vannak, és nekem is, nyűgösek vagyunk, ilyenkor van hogy elutazunk valahová, ahol még jobban egymás kedvére tehetünk.De akár mennyi is a meló, egymásra, a gyerekere, és a szexre mindig van időnk.16 éve.

34/N

2011. máj. 25. 15:24
 44/56 anonim ***** válasza:

nálunk pont az ellenkezője van. nekem van kevesebb és a férjemnek több igénye a szexre, de nekem egyszerűen nem megy. kb havi 1 van, ami nekem még néha sok is.

nem csalom meg, nem csak vele, hanem mással sem kell a szex. libidóm a béka segge alatt, este örülök, ha végre ágyba érek, ezért mostanában reggel próbálkozik a férjem, ami nehéz, mert hajnalban megy dolgozni, szóval csak a szabadnapjain jöhet szóba a reggel, esetleg a dél, mikor a gyerkőc alszik /2 éves/. nekem sajnos nyűg a szex.... nem is sikerül mindig, sőt.... az estek 80 százalékában nekem nem sikerül, pedig előjáték is van, és a sikertelenség miatt már kedvem sincs elkezdeni. mire levetkőzök, felizgulok... stb stb... addigra eltelt 3/4 óra, lassan ébred a gyerek vagy már rég aludhatnánk... egyszerűen nem hiányzik... el lennék nélküle évekig.

próbálok változtatni, mert ez egy fájó pont a férjemnek, akit egyébként szeretek, jól meglennénk, ha nem lenne ez a kedvetlenségem szex terén. amúgy nem egy nagy igényű... azt mondja a heti eggyel már kiegyezne, csak ne kelljen heteket, olykor hónapokat várnia egy aktusra. ahhoz képest, hogy a kapcsolatunk elején hétvégente 4-6* voltunk együtt, ez tudom most édes kevés... nem tudom mi az oka. biztos a folytonos csalódás.... mire úgy érzem, hogy végre jó... akkor egyszer csak huss... elillan az egész... egyszerűen elmúlik az érzés és átmegyünk mindenféle tornagyakorlatokba, hogy újra megkeressük azt a pontot, ahol nekem is jó... belefáradtam. az orgazmust nem igénylem már, de az ölelésre, simogatásra nekem is szükségem van.

2011. máj. 25. 15:25
 45/56 A kérdező kommentje:
De jó ilyet hallani.Hol találhatnék ilyen férfit???Bár szerintem te a ritkaságok közé tartozol...
2011. máj. 25. 15:26
 46/56 A kérdező kommentje:
Annyira elegem van,mikor lesz rendben az életem?
2011. máj. 25. 15:30
 47/56 anonim ***** válasza:
Persze hogy fájó pont ez,mindegy hogy nő vagy férfi az illető.Szex kell,szükséges,ahhoz hogy menjen egy kapcsolat,különben teljesen kihűl.Mondom,én tudom sajnos,mert nálunk hosszú évek óta ez az egyetlen probléma a házasságunkban,hogy a férjem nem akar velem lenni annyit,amennyit én tudnék vele.Sokszor már majdnem rámászok,annyira kívánom.Ha végre sikerül kicsikarnom hogy együtt legyünk,akkor meg nagyon rá kell készülni,mert neki nagyon rá kell hangolódni,csak úgy simán spontán nem szereti.De már ezt is megszoktam,és masszíroznám is órákig ha úgy akarja,de legalább minden hétvégén lenne szex!
2011. máj. 25. 15:39
 48/56 A kérdező kommentje:
Figyu,ha azt vesszük a börtön töltelékeknek is egyszer lejár a büntetésük és akkor csinálhatják.Tehát nemhinném,hogy egyszercsak nem jön el a változás szele.Az élet periódikus és remélem,hogy egyszer fantasztikus lesz.
2011. máj. 25. 15:44
 49/56 anonim ***** válasza:
De ha valaki sosem volt egy nagy étvágyú,akkor mitől lenne az egyszer csak???Én már nem hiszek benne.
2011. máj. 25. 15:47
 50/56 A kérdező kommentje:
Hát abban nem is,de egy másik csodálatos partnerben lehet megérné hinni.Egyszer csak megkegyelmez az élet.
2011. máj. 25. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!