Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?
Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?
És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.
Akinek azt mondja a férje, hogy mehet máshoz kefélni, ott meghalt az érzelem.Ezt vésd a fejedbe.Mert olyan nincsen, hogy én szeretem a feleségemet, de a vágyait lesz@rom, és menjen máshol elégítse ki azokat.
Az én férjemnek volt egy kisebb műtétje, akkor 2(!)hétig nem lehettünk együtt, de akkor is megoldotta a dolgot, másképpen kényeztetett engem.
Ha egy héten legalább 3-4x nem vagyunk együtt, akkor már elvonási tünetei vannak, és nekem is, nyűgösek vagyunk, ilyenkor van hogy elutazunk valahová, ahol még jobban egymás kedvére tehetünk.De akár mennyi is a meló, egymásra, a gyerekere, és a szexre mindig van időnk.16 éve.
34/N
nálunk pont az ellenkezője van. nekem van kevesebb és a férjemnek több igénye a szexre, de nekem egyszerűen nem megy. kb havi 1 van, ami nekem még néha sok is.
nem csalom meg, nem csak vele, hanem mással sem kell a szex. libidóm a béka segge alatt, este örülök, ha végre ágyba érek, ezért mostanában reggel próbálkozik a férjem, ami nehéz, mert hajnalban megy dolgozni, szóval csak a szabadnapjain jöhet szóba a reggel, esetleg a dél, mikor a gyerkőc alszik /2 éves/. nekem sajnos nyűg a szex.... nem is sikerül mindig, sőt.... az estek 80 százalékában nekem nem sikerül, pedig előjáték is van, és a sikertelenség miatt már kedvem sincs elkezdeni. mire levetkőzök, felizgulok... stb stb... addigra eltelt 3/4 óra, lassan ébred a gyerek vagy már rég aludhatnánk... egyszerűen nem hiányzik... el lennék nélküle évekig.
próbálok változtatni, mert ez egy fájó pont a férjemnek, akit egyébként szeretek, jól meglennénk, ha nem lenne ez a kedvetlenségem szex terén. amúgy nem egy nagy igényű... azt mondja a heti eggyel már kiegyezne, csak ne kelljen heteket, olykor hónapokat várnia egy aktusra. ahhoz képest, hogy a kapcsolatunk elején hétvégente 4-6* voltunk együtt, ez tudom most édes kevés... nem tudom mi az oka. biztos a folytonos csalódás.... mire úgy érzem, hogy végre jó... akkor egyszer csak huss... elillan az egész... egyszerűen elmúlik az érzés és átmegyünk mindenféle tornagyakorlatokba, hogy újra megkeressük azt a pontot, ahol nekem is jó... belefáradtam. az orgazmust nem igénylem már, de az ölelésre, simogatásra nekem is szükségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!