Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel a párja nagyon...

Ha valakivel a párja nagyon ritkán fekszik le, azt tuti megcsalja?

Figyelt kérdés

Vagy egyszerűen nemérdekli a szex.Nagyon sok teljesítményen aluli férfi van,mi lehet ennek az oka?Vagy a kedvtelenség,depresszió?

És mi vágyakozó nők hogyan kezeljük ezt?Mi a megoldás és a magyarázat?Mert megbeszélni ugye nemakarják,sem változtatni.

2011. máj. 25. 13:13
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindig elhüledezve hallom,amikor mesélik a nők,hogy a párjuk mindig szexelni akar.Nálunk nem így van sajnos.Amikor megismerkedtem a férjemmel,akkor sem volt egy szexmániás,de gondoltam majd változik.Már tudom,hogy ez nem igaz.Ha valaki nem az,nem is lesz soha.Sajnos mi havonta 1-2 szer vagyunk együtt,ha "cirkuszolok"akkor kicsivel többet,de az is max 4 alkalom havonta.A férjemnek ennyi bőven elég,sosem volt egy nagy étvágyú.Én meg szenvedek,mert többször szeretnék vele lenni,de vagy fáradságra hivatkozva elutasít,vagy már nem is merek kezdeményezni,mert beadja ugyan a derekát nagy nehezen,de látom rajta hogy majdnem hogy nyűg neki..Én már mindent bevetettem,vacsora,séta,gyertya,fürdés,masszázs,hosszú előjáték,van minden,romantika,stb..próbáltam már csak úgy spontán is támadni,azt meg pláne nem kedveli,pedig én úgy is nagyon szeretném,nem rákészülve,csak úgy egymásnak esni.Sajnos ő ilyen,és így is nagyon szeretem,mert ha nem szeretném,akkor már elhagytam volna.Elfogadtam,bár nagyon nehéz,és az is hogy mindig én kezdeményezek,ő nagyon de nagyon ritkán..

2011. máj. 25. 13:27
 12/56 anonim ***** válasza:
75%
:) Na most olvasom, hogy babuci lett! Gratulálok!!:))
2011. máj. 25. 13:27
 13/56 A kérdező kommentje:
És te hogy vezeted le a szexuális vágyaidat,mert ugye neked teljesen másak az igényeid...
2011. máj. 25. 13:29
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

nem minden férfi egyforma,én tévhitnek gondolom a férfiak"fene nagy" szexuális étvágyát,inkább szájhősködés.

Ráadásul a mindennapos stressz,idegeskedés,egyéb dolgok is manapság alaposan odarakhatnak a potenciának.

2011. máj. 25. 13:32
 15/56 A kérdező kommentje:
Az enyém ráadásul nyugtatókat is szed,az is befolyásolja igaz?
2011. máj. 25. 13:34
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
13:27 vagyok.Terhes vagy komolyan?Én meg attól rettegek,hogy azért nem sikerül nekünk,mert nagyon ritkán vagyunk együtt.Akkor lehet még esély nekem is?
2011. máj. 25. 13:35
 17/56 A kérdező kommentje:
Hogyne,kedves kérdező!Ha a baba döntött és itt az idő,látod jön,és magamról tudom,hogy nem a gyakoriságon múlik!
2011. máj. 25. 13:39
 18/56 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 13:35!

HOgy lehetsz te 13:27?? :D:D

2011. máj. 25. 13:43
 19/56 anonim ***** válasza:
31%

Én a párommal ebben az évben 3x voltam együtt és nekem is hiányzott, míg meg nem kaptam mástól. Nem volt megbeszélve hanem csak jött... a helyzet adta magát és megtörtént. Sajnos ez minkét féllel megeshet. Főleg, ha még Neki áll feljebb, mert állítása szerint szexmániás vagyok, hogy minimum heti egyet be kellene iktatnod legalább hétvégén. Mert fáradt, de hagyom is pihenni, aludni, hobbizzon meg amit akar, és akkor se tesz a kedvemre ennyit sem. 5 éve vagyunk együtt Ő 20/F én 22/N

Erre az a megoldás persze ha együtt akar maradni a párjával az ember, ha az egyik félnek nincs kedve a szexhez akkor legalább vegye a fáradságot és valamilyen módon elégítse ki a társát! Rengeteg szexuális eszköz van már és azokat nem csak egyedül használhatja az ember! Miért ne lehetne kényeztetni akit szeretünk?

22/N

20/56 anonim ***** válasza:
74%

17 éves házasok vagyunk, heti 4-5 szex tuti.De van, hogy azon felül is teljesítünk:)Ha mondjuk meztelenül jövök ki a zuhany alól, hát...kettőt sem kell pislognom.Imádom a férjemet a mai napig, Ő is engem, tudom, érzem a szexben, és minden téren.

34/N

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!