A párom megváltozna miattam, vagy csak áltatom magam?
A párommal megromlott a kapcsolatunk, elhanyagolt. Magányosnak éreztem magam. Állandóan flörtölgetett, azt mondta neki ez csak játék ebből szerzi az önbizalmát nem akar azoktól a nőktől semmit, csak szórakozik. Nekem ez nagyon megalázó volt, az önbizalmamat teljesen letörte szomorú és elkeseredett lettem. Azt éreztem hogy a párom akinek imádnia kellene állandóan más nőkkel van elfoglalva, hogy nem vagy elég jó neki és nem is érdeklem. Én teljesen más vagyok, ha nekem párom van nem foglalkozom más férfiakkal azzal vagyok elfoglalva, hogy ő boldog legyen, de ugy látszik neki a flörtök fontosabbak mint én. És igazából ha belegondolok az egész kapcsolatunkat végigkisérték ezek a "flörtök" volt, hogy ott álltam mellette, nem zavartatta magát, volt hogy facebookon, a kedvenc szórakozóhelyén mind1 mindig volt valami új nő. Adtam időt magunknak mert eléggé szerelmes voltam de csak tűrtem és tűrtem és szenvedtem elegem lett és szakítottam. (2 hónapja)
Azóta folyton keres, megbánta vissza akar kapni. Már úgy érzi elég érett ahhoz, hogy megkomolyodjon és miattam bármire képes. (Anno azt mondta ha kidobom nem fog keresni, nem zaklat, bár nyilván azt gondolta hogy velem bármit megtehet, ugysem hagyom el) Már nem tudom mit érzek, még szeretem-hiányik de rég nem volt ilyen nyugodt az életem mint most. Próbálom visszanyerni az önbizalmam, jó érzés, hogy magammal vagyok elfoglalva nem pedig az ő hülyeségeivel.
De valami mégis hiányzik.
Az ilyen típusú férfiak megtudnak változni? Tényleg megváltozna miattam, vagy pedig csak ideig-óriág és minden olyan lenne mint azelőtt? Egy olyan férfi akinek soha nem volt komoly kapcsolata élvezte az életet és nem akart elköteleződni alkalmas komoly kapcsolatra? Adjak neki még1 esélyt vagy pedig felejtsem el? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?
Nalunk en voltam ilyen(no)mint a parod.najo nem flortoltem allandoan de ketszer randiztam a parom mellet,csak beszelgetes volt,igazabol nem akartam semmi komolyat.A parom tudott errol,de nem szakitott velem,vart.Mindez az eskuvonk elott volt,tudtam hogyha elkotelezem magam melette vege a randizos idoszaknak mert csak o lessz az eletemben,elotte nem eltem nagyon fiatal voltam ekkor.
parom elmondasa szerint azert hagyta ezt a dolgot hogy kieljem magam,tudta hogy semmi komoly nem fog tortenni nem megyek el odaig.
6 eve hazadostunk ossze,azota nem flortoltem senkivel,lezartam ezt a reszt.nem erdekel mar,hazas vagyok gyerekkel es igy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!