Hogyan tehetnék jót, hogy anyuci ne szomorkodjon miattam?
Előbb-utóbb túl fog, jobbanmondva túl KELL rajta lépnie, ez a természetes elszakadás (bár a legtöbb családban ez már tinédzserkorban megkezdődik). Ezért is nehéz neki, mert ez hirtelen volt. Ne aggódj, most nehéz neki, de túljut rajta, te pedig légy boldog, vidám, éld a saját életed! Ne haragudj, hogy ezt írom (csak saját példámból kell kiindulnom) nehogy hagyd, hogy lelkileg "terrorizáljon" pl. " jajj elmentél, itt hagytál, pedig úgy szeretlek", és ehhez hasonló! Lehet hogy nem ilyen az anyukád, csak sajnos sok ilyet látni, ezért írtam le.
Üdv:)
Ugyan! Te egy külön személyiség vagy, nem élhetsz egész életedben vele, ezt neki is muszáj(!) elfogadni. Ahogy neked is!
Mikor meglátogatod, beszélgessetek sokat, biztosítsd, hogy ugyanúgy szereted, mint régen és, hogy nem marad egyedül. De ne hagyd, hogy az életed körülötte forogjon! Légy önálló érzelmileg is...
telefonon is beszélgessetek amikor csak lehet
és attól még szerintem lehetsz érzelmileg önálló ha beszélgetsz telefonon vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!