Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megváltozna miattam,...

A párom megváltozna miattam, vagy csak áltatom magam?

Figyelt kérdés

A párommal megromlott a kapcsolatunk, elhanyagolt. Magányosnak éreztem magam. Állandóan flörtölgetett, azt mondta neki ez csak játék ebből szerzi az önbizalmát nem akar azoktól a nőktől semmit, csak szórakozik. Nekem ez nagyon megalázó volt, az önbizalmamat teljesen letörte szomorú és elkeseredett lettem. Azt éreztem hogy a párom akinek imádnia kellene állandóan más nőkkel van elfoglalva, hogy nem vagy elég jó neki és nem is érdeklem. Én teljesen más vagyok, ha nekem párom van nem foglalkozom más férfiakkal azzal vagyok elfoglalva, hogy ő boldog legyen, de ugy látszik neki a flörtök fontosabbak mint én. És igazából ha belegondolok az egész kapcsolatunkat végigkisérték ezek a "flörtök" volt, hogy ott álltam mellette, nem zavartatta magát, volt hogy facebookon, a kedvenc szórakozóhelyén mind1 mindig volt valami új nő. Adtam időt magunknak mert eléggé szerelmes voltam de csak tűrtem és tűrtem és szenvedtem elegem lett és szakítottam. (2 hónapja)

Azóta folyton keres, megbánta vissza akar kapni. Már úgy érzi elég érett ahhoz, hogy megkomolyodjon és miattam bármire képes. (Anno azt mondta ha kidobom nem fog keresni, nem zaklat, bár nyilván azt gondolta hogy velem bármit megtehet, ugysem hagyom el) Már nem tudom mit érzek, még szeretem-hiányik de rég nem volt ilyen nyugodt az életem mint most. Próbálom visszanyerni az önbizalmam, jó érzés, hogy magammal vagyok elfoglalva nem pedig az ő hülyeségeivel.

De valami mégis hiányzik.

Az ilyen típusú férfiak megtudnak változni? Tényleg megváltozna miattam, vagy pedig csak ideig-óriág és minden olyan lenne mint azelőtt? Egy olyan férfi akinek soha nem volt komoly kapcsolata élvezte az életet és nem akart elköteleződni alkalmas komoly kapcsolatra? Adjak neki még1 esélyt vagy pedig felejtsem el? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

2011. máj. 24. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem hogy nagyon megvaltozna, foleg nem 2 honap alatt.
2011. máj. 24. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem olvastam végig csa a kérdésre válaszonlék.

Kutyából nem lesz szalonna.

2011. máj. 24. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni. Azt írod, most nyugodt vagy és jól érzed magad. Hát akkor? Nincs kérdés. Lesz más, aki megbecsül. Egy ilyenre ne vesztegesd az időd.
2011. máj. 24. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben... nem tudlak biztatni, kutyából nem lesz szalonna... messze elkerülöm azóta az olyan embereket, akik csak a másik hátára állva akarnak ill. tudnak önigazolást szerezni maguknak... általában ezek az emberek olyannyira önzőek is, hogy nem foglalkoznak a másikkal igazán... amíg nem tudatosítod magadban a szereteted ellenére, hogy ez a férfi nem jó neked, addig nincs segítség...
2011. máj. 24. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a kérdéshez nem is kellett volna egyáltalán magyarázatot írnod. A válasz egyértelműen NEM. Mármint hogy felnőtt férfi nem fog tartósan megváltozni egy nő miatt sem, akármi is legyen a konkrét helyzet.

Végigolvasva a magyarázatot is, te komolyan elhinnéd ezek után, hogy végigél veled egy életet, és más nő nem is fogja érdekelni? Tudnál úgy bízni benne, hogy hosszútávon is működőképes legyen a kapcsolat? Ha már most kétségeid vannak (szerintem jogosan), mi lesz évek múlva, ha öregedni kezdesz, ha terhes leszel és meghízol, stb., stb.? Ha elfogadod a tanácsomat, inkább ne áltatsd magad.

N32

2011. máj. 24. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fog változni. Az ilyenek szoktak általában flörtölés után a tettek mezejére lépni,ha érte mire gondolok..

És azt írtad, most nyugodt vagy. Akkor kell ennél több? majd lesz olyan férfi az életedben aki megfog becsülni, és tisztelni fog. Nem más nőkkel flörtölgetni, miközben kapcsolatban van.

2011. máj. 24. 15:18
 7/11 eNerdzsy ***** válasza:

Természetes, hogy hiányzik valamilyen szinten de megváltozni nem fog.

Adj neki egy esélyt, hogy más balekot keressen maga mellé.

2011. máj. 24. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Hallgass az érzelmeidre, mert ha te úgy érzed, hogy igazat mond, akkor adj egy esélyt neki, mert különben lehet, hogy mindig bánni fogod, hogy nem adtál neki esélyt,vagy rájössz, hogy mégsem változott meg, akkor kisétálsz újból, mert kitudsz, most már tudod. És jól érzed magad nélküle is, nem függsz tőle, és ez adhat egy akkor önbizalmat neked, hogy röhögve otthagyod legközelebb ha nem változik, de adtál 1 esélyt neki.Nem fogsz ez a kérdés "kísérteni" Ő is tudja, hogy bizonyítania kell, és már nem ugyanaz vagy. Csak ne hamarkodj el semmit(házasság, gyerek).
2011. máj. 24. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni mert ő ilyen. Apró dolgokban lehet idomulni a másikhoz de a személyisége nem változik meg az embernek, max el tudja nyomni egy ideig.
2011. máj. 24. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, hogy ennyire egyforma (és jó) válaszok jöjjenek egy kérdésre. Igen, meg tud változni, teljesen olyanná tud válni, amilyennek látni szeretnéd. Pont annyi időre, ameddig érzi, hogy ezt kell tennie. Aztán észre sem veszed, csodálatosan visszaalakul olyanná, amilyen volt. Ugyanis ő olyan. Soha ne higgy olyan embernek, akit "kényszeríteni" kell a normális viselkedésre.
2011. máj. 24. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!