Csúnya dolog tőlem, hogy én nem tudom sajnálni?
Ismerősünk lánya teherbe esett, 18 éves, a barátja otthagyta.
A szülei nem igazán szeretik, mert ő nem volt sosem jó tanuló, a tesója meg igen. A testvére a minden, őt meg majdnem, hogy semmibe veszik. Meg amúgy is elég dilis emberek.
Kiderült, hogy ő szánt szándékkal esett teherbe, és azt mondta: "Azért szeretnék kisbabát, hogy végre engem is szeressen valaki, és viszont szerethessem"
Ettől mindenki teljesen elolvadt, hogy szegényke, meg jajj a kis drága.
Aham.. csakhogy az a gyerek puszta szeretetből nem fog jól lakni, puszta szeretetből nem fog tudni iskolába járni és még sorolhatnám. Ez meg odaszüli munka minden nélkül a szülei nyakára a gyereket, anyagilag sincsenek a toppon, hát nagyon felelősségteljes mondhatom. Ez így még rosszabb számomra, mintha "becsúszott" gyerek lenne.
Ti mit gondoltok?
23N
Igen szerintem is.
Én csak a szüleimet féltem/sajnálom.
Rosszul is esett, hogy letámadtatok mit foglalkozok vele, bár én sem írtam le a kérdésemben ezt a kölcsönkérős dolgot, annyira nem szándékoztam taglalni, de már mindegy.
Tényleg pofátlanok, a nyakamat rá, hogy fejni próbálnak majd minket, konkrétan a picit én is sajnálni fogom, mert nem normálisak között kell majd felnőnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!