Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya dolog tőlem, hogy én...

Csúnya dolog tőlem, hogy én nem tudom sajnálni?

Figyelt kérdés

Ismerősünk lánya teherbe esett, 18 éves, a barátja otthagyta.

A szülei nem igazán szeretik, mert ő nem volt sosem jó tanuló, a tesója meg igen. A testvére a minden, őt meg majdnem, hogy semmibe veszik. Meg amúgy is elég dilis emberek.

Kiderült, hogy ő szánt szándékkal esett teherbe, és azt mondta: "Azért szeretnék kisbabát, hogy végre engem is szeressen valaki, és viszont szerethessem"

Ettől mindenki teljesen elolvadt, hogy szegényke, meg jajj a kis drága.

Aham.. csakhogy az a gyerek puszta szeretetből nem fog jól lakni, puszta szeretetből nem fog tudni iskolába járni és még sorolhatnám. Ez meg odaszüli munka minden nélkül a szülei nyakára a gyereket, anyagilag sincsenek a toppon, hát nagyon felelősségteljes mondhatom. Ez így még rosszabb számomra, mintha "becsúszott" gyerek lenne.

Ti mit gondoltok?

23N

2011. máj. 22. 17:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért foglalkozom vele, mert az anyja ide jár sopánkodni anya nyakára és már a tökünk ki van vele kb...
2011. máj. 22. 20:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Ja igen a lényeget kihagytam, ismerjük ezt a családot elég jól, és ennek az egésznek úgyis az lesz a vége, hogy tőlünk fognak "kölcsön kérni" amit a büdös életben nem adnak meg.

2éve kértek kölcsön, hogy 3 hónapon belül megadják, azóta is adják... feltűnően sokat járnak ide..

Úgyhogy ezért foglalkoztat a dolog

2011. máj. 22. 20:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Még csak nem is a te nyakadra jár az anya. Továbbra is: mit foglalkozol vele?
2011. máj. 22. 20:12
 14/23 A kérdező kommentje:

Az én családom, én látom, hogy a belüket kidolgozzák azért, amink van, ezek meg majd jól kihasználják majd a szüleim jószívűségét, de próbálják meg kihasználni a szüleimet, az biztos, hogy elküldöm őket a ....ba

Mi közötök hozzá, hogy a szüleimmel mennyit törődök?

2011. máj. 22. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Mivel használnának ki, rátok iratják a gyereket vagy mi?
2011. máj. 22. 20:16
 16/23 A kérdező kommentje:

Azzal, hogy idejárnak pénzt kérni!

Mert, ha még meg is adnák, természetes, hogy ad az ember. De ezek pofátlanok...

2011. máj. 22. 20:17
 17/23 anonim ***** válasza:
En azt nem ertem, hogy miert engeditek be oket. Miert nem szakitjatok meg veluk a kapcsolatot?
2011. máj. 22. 20:19
 18/23 A kérdező kommentje:
hát ez tényleg jó kérdés, talán azért, mert valahol sajnálják őket a szüleim. Meg, hát nem olyan egyszerű ám a dolog. Most egyik napról a másikra nem beengedni őket, nem venni fel a telefont. Aztán meg jön a kellemetlen helyzet, ha összefutunk a városban.:S
2011. máj. 22. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha már kértek kölcsön, és azt se adták meg akkor ne adjatok nekik többször. Aztán ennyi...
2011. máj. 22. 20:22
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, csak anya már mondogatja, mert kérdeztem már, hogy ha újra kérnének a gyerekre hivatkozva mit tennének. És azt mondta, "hát az a szegény picike nem tehet semmiről, nem ő kérte, hogy megszülessen"

Én meg mondtam, ha annyira segíteni akarnak vegyünk neki néha pelenkát, meg babakaját ilyenek... de még egyszer több százezret nehogy adjanak nekik

2011. máj. 22. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!