Csúnya dolog tőlem, hogy én nem tudom sajnálni?
Ismerősünk lánya teherbe esett, 18 éves, a barátja otthagyta.
A szülei nem igazán szeretik, mert ő nem volt sosem jó tanuló, a tesója meg igen. A testvére a minden, őt meg majdnem, hogy semmibe veszik. Meg amúgy is elég dilis emberek.
Kiderült, hogy ő szánt szándékkal esett teherbe, és azt mondta: "Azért szeretnék kisbabát, hogy végre engem is szeressen valaki, és viszont szerethessem"
Ettől mindenki teljesen elolvadt, hogy szegényke, meg jajj a kis drága.
Aham.. csakhogy az a gyerek puszta szeretetből nem fog jól lakni, puszta szeretetből nem fog tudni iskolába járni és még sorolhatnám. Ez meg odaszüli munka minden nélkül a szülei nyakára a gyereket, anyagilag sincsenek a toppon, hát nagyon felelősségteljes mondhatom. Ez így még rosszabb számomra, mintha "becsúszott" gyerek lenne.
Ti mit gondoltok?
23N
Ja igen a lényeget kihagytam, ismerjük ezt a családot elég jól, és ennek az egésznek úgyis az lesz a vége, hogy tőlünk fognak "kölcsön kérni" amit a büdös életben nem adnak meg.
2éve kértek kölcsön, hogy 3 hónapon belül megadják, azóta is adják... feltűnően sokat járnak ide..
Úgyhogy ezért foglalkoztat a dolog
Az én családom, én látom, hogy a belüket kidolgozzák azért, amink van, ezek meg majd jól kihasználják majd a szüleim jószívűségét, de próbálják meg kihasználni a szüleimet, az biztos, hogy elküldöm őket a ....ba
Mi közötök hozzá, hogy a szüleimmel mennyit törődök?
Azzal, hogy idejárnak pénzt kérni!
Mert, ha még meg is adnák, természetes, hogy ad az ember. De ezek pofátlanok...
Igen, csak anya már mondogatja, mert kérdeztem már, hogy ha újra kérnének a gyerekre hivatkozva mit tennének. És azt mondta, "hát az a szegény picike nem tehet semmiről, nem ő kérte, hogy megszülessen"
Én meg mondtam, ha annyira segíteni akarnak vegyünk neki néha pelenkát, meg babakaját ilyenek... de még egyszer több százezret nehogy adjanak nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!