Hogy jellemeznétek egy lúzer nőt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy olyan nőt aki lúzer és mondjuk 25-35 éves?2011. máj. 22. 16:38
12/19 A kérdező kommentje:
Peggy Bundy az nem lúzer:D Tök bírtam azt a csajt:D
2011. máj. 22. 17:12
13/19 anonim válasza:
Nincs eletcelja, masokon eloskodik, megtehette volna, hogy tanul, de meg a 8. osztalyt is nehezen sikerult kijarnia. Azzal nem ertek egyet, hogy feltetlenul igenytelen. Pl. nekem van egy regi osztalytarsam, aki borzasztoan igenyes a kulsejere, igazabol csak azzal foglalkozik. Nekem a luzerrol mindig o jut eloszor eszembe peldakent ennek ellenere.
14/19 anonim válasza:
Na, most már tudom, hogy lúzer vagyok.
15/19 anonim válasza:
Ahogy az előzők írták. Igénytelen, buta, nem törődöm, olyan , aki az utolsó féreg hapsinak is hagyja, hogy kihasználja, és még ő sír, hogy milyen rossz neki, de az istennek se változtatna mert nem képes meglenni egyedül.
16/19 anonim válasza:
A férfiakkal mi van, nem értem ezt a sok nő gyülölő kérdést mostanában.
17/19 anonim válasza:
Buta, folyton megalkúvó, kapcsolatfüggő, önbecsülés nélküli, akaratgyenge, irigy.
18/19 A kérdező kommentje:
Bocsika, én nő vagyok:D
Azért voltam kíváncsi h én nem számítok-e lúzer nőnek:)
De eddig még nem (annyira):D Bár munkahelyem nincs:(
2011. máj. 22. 21:52
19/19 anonim válasza:
A volt magyartanárom, látszott rajta, hogy fiatalkorában kiközösítették. Pedig nem egy csendes, kis alacsony teremtés. Agresszív, nálam egy fejjel magasabb (én 169 cm vagyok, ez mellékes infó). Na szóval igazi idegbeteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!