Tényleg nagy "lúzer" vagyok?
Lassan másfél éve nincs állandó munkahelyem, alkalmi munkákból vegetálok. Rengeteg önéletrajzot elküldtem már, több fajtát is írtam-munkától függően, ugye nemcsak szakmámon belül keresek. Kevés helyre hívtak vissza, de általában nem feleltem meg az elvárásoknak (volt, ahonnan azzal küldtek el, hogy "úgyis szülni akar pár éven belül"). Ismerősi körömben van pár ember, aki állandó jelleggel ezzel piszkál, és most elég rosszul esett egy barátnőm megjegyzése. Ő csak egy hónapig volt munkanélküli, most 2 helyről is visszahívták, miután kiörültük magunkat, megjegyezte: "Látod, így is lehet ezt csinálni, nem lúzerkedni kell. Mikor kezdesz már magaddal valamit?"
Lehet hülye vagyok, hogy ezen megsértődtem, de szerintem ez nem fedi a valóságot. Nyelvet tanulok közben, stb. Tényleg megteszek mindent. Másnak is volt már ilyen?
26/N
Nagyon sokan vannak így hidd el.
Nem vagy lúzer.
14:17
Ugyanaz a végzettségünk-egy egyetemre jártunk-, a diplomamunkám jobb lett, mint az övé, több nyelvet ismerek.
Köszönöm a válaszokat:), kicsit hülye vagyok, hogy ilyenen felkaptam magamat.
Bocsi, de az ilyen nem barátnő.
Én jogi diplomával vagyok (még) munkanélküli. Beszélek 2 nyelvet és van joggyakorlatom is. De mivel kizárólag ügyvédi irodában akarok dolgozni, az meg még egyenlőre nincs, így munkanélküli vagyok. Én is lúzer vagyok? Szerintem nem, és Te sem.
hát ha te lúzer vagy,akkor én is :) ugyanis hasonló helyzetben vagyok. hónapok óta munkát keresek,küldözgetem jobbra-balra az életrajzokat, sok helyről még csak vissza se jeleznek, ahova meg hivtak interjúra,az se jött össze,mert vannak nálam tapasztaltabbak (most fejeztem be a sulit) és persze olyanok,akiknek már van gyerekük - valószinű nem mennek majd anyaságira hamarosan. Sajnos kevés a munkahely és sok a munkanélküli. DE ne add fel, én se adom fel és próbálkozok és küldözgetem szorgalmasan az életrajzom minden lehetséges helyre! majdcsak sikerül! fel a fejjel!
a barátnőd meg elég bunkó,nemhogy inkább segítene beszólogatás helyett...pff
14:17
ez hülyeség. Engem is küldtek már el ilyen dumával, hímsovin öregúr volt az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!