Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-30-as korosztaly: Milyen...

25-30-as korosztaly: Milyen az eletetek?

Figyelt kérdés

Peldaul szerelmi teren, munkateren.

Irjatok kort es nemet, legyszi.

2011. máj. 22. 13:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

A munkám egész jó, idén már kaptam egy pici fizetésemelést, viszonylag jól keresek, de így 5 év után kezdek kicsit belefáradni (könnyű fizikai munka). Mellette vizsgaidőszak van, egész félévben semmit se foglalkoztam az egyetemmel és 3 hetem van bepótolni pár hónapnyi lemaradást.

Bár az egészben a legrosszabb talán, hogy mióta befejeződött egy másfél éves kapcsolatom nem találtam olyan lányt, akivel érdemes lett volna hosszú távon tervezni. :(

25F

2011. máj. 22. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

34 éves vagyok, a fiunk már 18 lesz.

Az apjával a mai napig együtt vagyunk, úgy szeretjük egymást, mint a legelején.Van egy hatalmas, 7 szobás házunk, kocsijaink, cégünk, hitelünk hála istennek semmi.

Boldogok vagyunk, és szerencsések is.

2011. máj. 22. 13:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolati téren nagyon jó, másfél éve együtt, szerelemben. Van összehasonlítási alapom, így nagyon tudom ezt értékelni.

Munka terén kevésbé jó a helyzet, nem sikerült egyelőre elérnem, hogy azt csinálhassam, amiben valóban tehetséges vagyok, amiben megtaláltam önmagam. A huszonéves korom azzal telt, hogy máshol próbálkoztam, azaz kénytelen voltam "lejjebb adni" de ennek nem lett jó vége (ahogy anno a szerelemben sem...) Nem adom fel az álmaimat, de néha nagyon el vagyok keseredve, hogy nem akar összejönni. Most olyan munkát végzek, amivel nagyjából megvagyok.

7 évig tartó, gyógyíthatatlannak mondott, nem életveszélyes, de nagyon rohadt, életminőséget tönkrevágó betegségből mostanában lábalok ki, ez viszont egy hatalmas pozitívum.

30/N

2011. máj. 22. 13:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak. 28éves diplomás vagyok. 5éve államvizsgáztam,ez alatt az idő alatt 6 munkahelyem volt. Most közmunkásként éldegélek havi 40ezer ft-ból. Van lakásom is,igen de nem élhetek benne,mert anyám haszonélvezete terheli...ő meg ugye gyűlöl engem.ez van. párom is van, fél éve, imádom,de az ő élete sem amcsi álom-35 éves korára 2évet tán ha sikerült dolgoznia/ nem egyhuzamban.De gond egy szál sem, ugye a remény hal.. :)
2011. máj. 22. 14:20
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

30-as 3 diplomával, angol társalgási nyelvvel, államigazgatásban, havi 88 ezerből..., napi hírekkel az önkormányzatok szétveréséről, megszorításokról. Házam nincs (szüleim nem vettek), diákhitellel, egyelőre társ nélkül...

A többi kitalálható...

30/F

2011. máj. 22. 15:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

de hogy leírjam a többségi 30-as korosztály általános jellemzését:

1) Haver: gimnáziummal, postai kézbesítő - gimnáziummal, havi 78ezerért, apjával él, panelban, barátnő nincs...

2, Haver, szakmunkás végzettséggel, szoc. otthonban mosófeladatokat végez, havi 62 ezer, barátnő nincs...

3, Haver, gyilkosságért ült 4 évet, c*gány származású, vállalkozó (bár sajna nem tudom milyen- ui. nem egyértelmű) BMW, AUDI, és feleség...

4) hogy lányról is legyen szó: bölcsész, kínai-angol szakon végzett, kínai cégnél dolgozott, ahol átb*szták, most közmunkás havi szintén 40 ezerért...úgy tudom barátja nincs...

Elég lesz??? :-/

2011. máj. 22. 15:13
 17/29 napietus ***** válasza:
83%
de le lett pontozva, akinek bármi is sikerült, és ezt nem tagadta le. nem baj, tanultam belőle, legközelebb a felét letagadom :) csak azt hittem, őszintén kell most válaszolni...
2011. máj. 22. 15:18
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
Tipikus magyar mentalitás.Én is le lettem pontozva, de nem baj, tudom, hogy a sárga irigység miatt...
2011. máj. 22. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:
Én 3 éve boldog párkapcsolatban élek, (igaz ezt titkolnom kell...). Ami viszont nagyon kiborít az az, hogy szakmailag sehol sem vagyok, ugyanis munkanélküli vagyok.
2011. máj. 22. 15:47
 20/29 anonim ***** válasza:
...bocsi, utolsó vagyok, 24/L
2011. máj. 22. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!