25-30-as korosztaly: Milyen az eletetek?
Peldaul szerelmi teren, munkateren.
Irjatok kort es nemet, legyszi.
A munkám egész jó, idén már kaptam egy pici fizetésemelést, viszonylag jól keresek, de így 5 év után kezdek kicsit belefáradni (könnyű fizikai munka). Mellette vizsgaidőszak van, egész félévben semmit se foglalkoztam az egyetemmel és 3 hetem van bepótolni pár hónapnyi lemaradást.
Bár az egészben a legrosszabb talán, hogy mióta befejeződött egy másfél éves kapcsolatom nem találtam olyan lányt, akivel érdemes lett volna hosszú távon tervezni. :(
25F
34 éves vagyok, a fiunk már 18 lesz.
Az apjával a mai napig együtt vagyunk, úgy szeretjük egymást, mint a legelején.Van egy hatalmas, 7 szobás házunk, kocsijaink, cégünk, hitelünk hála istennek semmi.
Boldogok vagyunk, és szerencsések is.
Párkapcsolati téren nagyon jó, másfél éve együtt, szerelemben. Van összehasonlítási alapom, így nagyon tudom ezt értékelni.
Munka terén kevésbé jó a helyzet, nem sikerült egyelőre elérnem, hogy azt csinálhassam, amiben valóban tehetséges vagyok, amiben megtaláltam önmagam. A huszonéves korom azzal telt, hogy máshol próbálkoztam, azaz kénytelen voltam "lejjebb adni" de ennek nem lett jó vége (ahogy anno a szerelemben sem...) Nem adom fel az álmaimat, de néha nagyon el vagyok keseredve, hogy nem akar összejönni. Most olyan munkát végzek, amivel nagyjából megvagyok.
7 évig tartó, gyógyíthatatlannak mondott, nem életveszélyes, de nagyon rohadt, életminőséget tönkrevágó betegségből mostanában lábalok ki, ez viszont egy hatalmas pozitívum.
30/N
30-as 3 diplomával, angol társalgási nyelvvel, államigazgatásban, havi 88 ezerből..., napi hírekkel az önkormányzatok szétveréséről, megszorításokról. Házam nincs (szüleim nem vettek), diákhitellel, egyelőre társ nélkül...
A többi kitalálható...
30/F
de hogy leírjam a többségi 30-as korosztály általános jellemzését:
1) Haver: gimnáziummal, postai kézbesítő - gimnáziummal, havi 78ezerért, apjával él, panelban, barátnő nincs...
2, Haver, szakmunkás végzettséggel, szoc. otthonban mosófeladatokat végez, havi 62 ezer, barátnő nincs...
3, Haver, gyilkosságért ült 4 évet, c*gány származású, vállalkozó (bár sajna nem tudom milyen- ui. nem egyértelmű) BMW, AUDI, és feleség...
4) hogy lányról is legyen szó: bölcsész, kínai-angol szakon végzett, kínai cégnél dolgozott, ahol átb*szták, most közmunkás havi szintén 40 ezerért...úgy tudom barátja nincs...
Elég lesz??? :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!