Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-30-as korosztaly: Milyen...

25-30-as korosztaly: Milyen az eletetek?

Figyelt kérdés

Peldaul szerelmi teren, munkateren.

Irjatok kort es nemet, legyszi.

2011. máj. 22. 13:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

28/N

Nemrég házasodtam, pár hónapja kiléptem a munkahelyemről, most vizsgákra készülök, aztán nyáron keresek másikat - addig itthonról dolgozom.

De általánosságban jó életem van, én meg vagyok vele elégedve.

2011. máj. 22. 13:11
 2/29 A kérdező kommentje:

Koszi valaszod.

*munka teren

2011. máj. 22. 13:15
 3/29 napietus ***** válasza:
62%

29/N

két éve vagyok férjnél, egy cégnél dolgoztam középvezetőként, de felmondtam, mert nagyon sok lett a maszek munkám és nem bírtam a kettőt együtt. van egy fél házam (férjemmel közös) hótiszta tulilappal, egy szintén nem hiteles 4 éves autóm, és 70 hektár földem (örököltem, bérbe van kiadva). most, hogy már van szabadidőm is, lovagolni járok meg teniszezni (bár ez utóbbit sajnos ritkábban). egy kis faluban élünk, szép helyen, csendes helyen, de azért közel van a város is, ha valamit el kell intézni (30 km).

szóval elégedett vagyok az életemmel, jobb már csak akkor lenne, ha sikerülne teherbe esnem, mert nagyon szeretnénk gyereket. hálás vagyok a szüleimnek, a férjem és egykori magamnak, hogy jó körülmények között élhetek most :)

2011. máj. 22. 13:16
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmi életem szerencsére több, mint egy éve végre rendeződni látszik, boldog vagyok. :)

A munkahelyem szerencsére stabil, már 6 éve csinálom ugyanazt.. bár lépni nem tudok cégen belül, mert nincs felsőfokú papírom.. de jó itt. :)

Az anyagi helyzetem viszont annál szarabb.. Nem keresnék rosszul, és nincs is gond, de saját akaratomon túl kell többfelé adósságtörlesztésben segítenem a családomnak.. ez nehéz, és remélem lesz egyszer vége..

28N

A Te életed hol tart?

2011. máj. 22. 13:17
 5/29 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.

En nem mondhatnam hogy elegedett vagyok.

Ami a munkat illeti, arra torekszem hogy valtsak.

Nem elek parkapcsolatban, ami mar nagyon frusztral.

25L

2011. máj. 22. 13:21
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatom nincs, hiába próbálkoztam, ez eléggé zavar. Szakmailag nagyon jól állok, és magyar viszonylatban jól is keresek. Jövőre külföldön fogok dolgozni egyéb okok miatt.

26/N

2011. máj. 22. 13:24
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Párhónapja elbocsátottak a munkahelyemről, de szerencsére jó diplomám van ezért két hónap munkanélküli után jobb állást kaptam mint amit elveszítettem. Párkapcsolatom nincs, pedig már lassan kifutok az időből. (N/34) Van egy negyed házam, ami tágas és világos. Boldognak érzem magam, mert az egészségem rendbe jött sok év után és újra sportolhatok. Van egy különleges hobbim is, amiben nem gátol senki hogy élvezettel csinálhassam.
2011. máj. 22. 13:33
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Éppen munkát keresek, és úgy tűnik augusztustól lesz is. Szezonális munka, de piszok jól fizet. Abból remélem, tudok venni egy régebbi (első) autót.

2 éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Barát téren nem alakulnak jól a dolgaim, de kárpótol az, hogy van egy nagyszerű Édesanyám, akivel az ég világon mindenről tudok beszélni. Büszke vagyok magamra, mert a pénzes, és érdek apám nélkül értem el eddig mindent.

Boldog vagyok, és elégedett.

Jah, és itt a nyár, amit már nagyon vártam :)

2011. máj. 22. 13:35
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Bár még csak 24 vagyok, októberben leszek 25. Én is irok, hanem gond.

Most fogok diplomázni (egyetemi) 1hónapon belül, egyetem alatt dolgoztam 1évet egy banknál, ezért is halasztottam.

Már az elmúlt egy hétben több interjún is voltam. és remélem összejön az államvizsga után egy jól fizető állás. Párkapcsolat jelenleg nincs. Szüleimmel élek, jól megy vagyok. Azért remélem 1éven belül saját lakásba tudok majd költözni és nem nem egyedül.

24.l

2011. máj. 22. 13:36
 10/29 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Erdekes olvasni oket.

Termeszetesen irhatnak olyanok is akik ehhez a korosztalyhoz kozel allnak.

En is nagyon remelem, hogy hamarosan uj munkat kapok es elkoltozhetek.

2011. máj. 22. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!