Miért gyakori hogy a lányok 10-15 évvel időseb pasival jönnek össze?
Figyelt kérdés
A legtöbb 20 év körüli lány ismerősöm 30-35 éves pasival van együtt. Miért? Mit tudnak a 30asok?2011. máj. 21. 22:07
31/32 anonim válasza:
Nekem a beszélgetések tartalmasabbak..nem találom a közös hangot a velem egyidősekkel...kamaszkoromban sem..mindig kb 10 év korkülönbség volt köztem és az aktuális páro között...
Próbáltam randizni olyanokkal, ahol 2-4 év volt csak...nem megy..pedig nem utolsó tuskók voltak....De pl ez a kérdés nagyon általánosít..nem egy barátnőm közölte, hogy ő nem tudna "olyan öreg" pasival lenni, mint én..szóval szerintem mindenki talál párt...egy idő után ;)
32/32 anonim válasza:
Egyébként meg nem hátrány, ha van már anyagi háttér..ki ne örülne neki....de azért még nem kell lek.rvázni egy nőt, mert imponál neki, ha pl a párja el tudja hívni egy pizzériába a hónap végén, úgy hogy ő állja és nem közösen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!