Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gyakori hogy a lányok...

Miért gyakori hogy a lányok 10-15 évvel időseb pasival jönnek össze?

Figyelt kérdés
A legtöbb 20 év körüli lány ismerősöm 30-35 éves pasival van együtt. Miért? Mit tudnak a 30asok?
2011. máj. 21. 22:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert egy 30-as éveiben járó férfi érettebb, mint egy huszonéves fiú. Persze ez csak általánosságban mondható el, kivételek mindig vannak.

Én is látom a főiskolán a korombeli fiúkat. Olyan érzésem van mellettük, mintha a kisöcséim lennének. Nem figyelnek semmire, a bulizáson jár az eszük, nem tudják, hogy kell egy nővel bánni (hatalmas szenzáció számukra, ha egy lánynak kilátszik kicsit a melle vagy rövid szoknyát vesz fel és még sorolhatnám).

Egy 30-as éveiben járó férfi jó esetben már elért valamit az életben. Van munkahelye, stabil fizetése (itt nem milliókra gondolok, de van saját keresete és nem kell másokra támaszkodnia), nem (csak) a bulizáson jár az esze, hanem komolyabb céljai vannak.

2011. máj. 21. 22:52
 12/32 anonim ***** válasza:
72%

Mert te, még csak egy "ígérvény" vagy, ami vagy bejön, vagy nem!

Én egy negyvenes pasi vagyok.

Meg van mindenem, amiről a tízen-huszonéves srácok

még csak álmodoznak.

(Egy lányt el tudok vinni vacsizni, nyaralni stb... hja és nem gyalog!)

Egy lánynak hiába meséled, hogy MAJD ezt, meg azt veszel néhány évtized múlva...

Ő most éhes, most akar nyaralni, most akar élni!

(Remélem semmi bántás nem volt abban amit írtam, csak tények.)

2011. máj. 21. 23:00
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Ami azt illeti számomra elég bántó volt. Én nem azért ismerkedem olyan idős férfiakkal, mint te, mert tetszik az életszínvonalad. Ha éhes vagyok eszem, ha nyaralni akarok, akkor vagy nyaralok, ha megtehetem, vagy nem, ha pedig menni akarok valahová, akkor megyek.

Viszont ne sértődj meg azért, amit mondok, de ha azt hiszed ezt szeretik benned, akkor tényleg ezt fogják szeretni, akkor pedig a vége az lesz, hogy se boldog párkapcsolat(mert az ilyen az minden, csak nem boldog), se lóvé.

2011. máj. 21. 23:03
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
Nos nem tudom hogy van ott, ahol ti tanultok, de nálunk minden lány megy hétvégén bulizni a fiúkkal. Akkor most ők is éretlenek? Ugyanúgy egyetemről van szó. Én nem szoktam bulizni, de egyáltalán nem ettől leszek érett ember, de ha nektek az érettségi egyenlő azzal, hogy az ember be van savanyodva és csak otthon ül, akkor valamit nagyon hülyén fogtok fel.
2011. máj. 21. 23:07
 15/32 anonim ***** válasza:
55%
Ebben igazat adok az utolsó válaszolónak, én is imádok szórakozni, és abszolút nem ítélem el, aki bulizik, sem 20-as,sem 40-es férfit. Meg is őrülnék, ha egész nap otthon kellene ülni.
2011. máj. 21. 23:09
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem beszélt otthonülésről. A harmincas férfiak sem ülnek otthon. Van baráti társaságuk, ugyanúgy eljárnak koncertekre, ugyanúgy eljárnak sörözni. Csak már más a színvonala a szórakozásnak. Nem az a cél, hogy minél hamarabb berúgjanak, nem az a cél, hogy összeveressék magukat a pogóban, vagy összefogdossanak minden létező csajt a tánctéren. Már ismerik a határaikat, és nem akarnak hetente egyszer másnaposak lenni, ennyi.
2011. máj. 21. 23:12
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a érettség számomra sem egyenlő azzal, hogy üljünk mindig otthon a tv előtt, DE! nem tudok valahogy felnézni olyan férfira, akinek az a legnagyobb élménye, hogy leissza magát a sárga földig meg az, hogy füvezik, egész este nők fenekét bámulja és fogdossa stb.

Egy idősebb férfi talán jobban megadja a módját a szórakozásnak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

2011. máj. 21. 23:28
 18/32 anonim ***** válasza:
23:00 leírta a lényeget!
2011. máj. 22. 00:41
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl. azért tetszenek az idősebbek, m a hasonló korú pasik még nagyon éretlenek. hatante más b.nőjük van, az a legfontosabb számukra, ki tud többet inni az adott buliban stb.

legtöbbjük képes csak azért egyetemre járni, h még ne kelljen dolgozni, a lényeg, h meglegyen a kettesük...majomkodnak, ökörködnek és nem igazán látom meg bennük a Férfit, olyanok nekem, mintha a lökött öcséim lennének.

a 8-10 évvel idősebbek közt is sok kerge van, de ott már lehet találni érettebb, komolyabb pasit is, akinek legalább állása van, és remény arra, h hamarosan különköltözik a szüleitől. :)

én tudom, mit akarok az élettől: elvégzek egy szakmát, akarok dolgozni, és minél hamarabb szeretnék családot, gyerekeket...de ha ezt előadom 1 20 éves srácnak, akkor őt akk láttam utoljára.

eddig velem egykorú barátaim voltak, és mind nagyon lazán vették az egészet, semmi elköteleződés, felelősségtudat, az nem számít, ha megbántuk a másikat, átgázolunk rajta, a legtöbbjük fejében csak nagy neonbetűkkel az villog, h SZEX legyen, lehetőleg minden hétvégén, mindig más csajjal.

ez egy komolyabb gondolkodású lány számára nem vonzó.

20/L

2011. máj. 22. 01:59
 20/32 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok a párom pedig 40. Vonz mind külsőleg mind belsőleg. Igényes és nem tart el egyébként. Fizetem mindennek a felét és boldog vagyok. Jobban megértem magam az ilyen korúakkal.
2011. máj. 22. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!