Miért gyakori hogy a lányok 10-15 évvel időseb pasival jönnek össze?
Azt hiszem a lényeget már egy páran leírtál előttem. Számomra egy velem egy korú pasi még "gyerek". Nem olyan hozzáállású az élethez és nem olyan gondolkodású, ami az én koromhoz passzol. Mindig is a nálam idősebb férfiak vonzottak ÉS!!! Itt jön még valami, amit talán más eddig nem írt előttem: ránézésre se látom egy velem egykorúban a férfit. Ha esetleg jól is néz ki, megállapítom, hogy 10 év múlva jó pasi lesz belőle, ennyi. Nem tudok férfiként tekinteni rá, a nálam jó pár évvel idősebb férfiakban látom a férfit. Ha egy fiatal helyes, akkor se tudok úgy tekinteni rá, mint egy FÉRFIre, csak mint egy fiúra.
Ja! 26 éves nő vagyok, párom 35.
idén leszek 24. a barátom holnapután lesz 23. tehát fél évvel fiatalabb nálam, de sok 30 körüli ismerősömet lepipálja.
van kocsija, amit kizárólag a saját keresetéből vett. persze nem egy x5-ös bmw, de gurul, és ez a lényeg. ő is tartja fenn a verdát, nem apuci.
velem él, nekem van lakásom. közösen vezetjük a háztartást, van diplomája, most csinálja a másodikat, mellette felelős beosztásban dolgozik egy multinál, tehát nem polcot pakol.
mérhetetlenül büszke vagyok rá, mert jóval érettebb legtöbb kortárásánál.
engem nem érdekelnek a 30as hapsik, szeretném vele együtt megélni a fiatalságomat, együtt elérni a sikereket. persze, kényelmesebb egy "befutott" pasival járni, de engem valahogy nem vonzana a tudat, hogy ő már rég csajozott a suliban, rajtam meg de facto a pelenkát cserélték akkoriban.
Azért, mert a 30-35 körüli férfiak (tiszt. kiv.) nem 30-35 éves nőt keresnek párnak, akármilyen szép, meg okos, rá se néznek, nekik "friss hús" kell, aki kellőképpen, sőt vakon el van tőlük ájulva, és nem látja meg a hibáikat, mint egy tapasztaltabb korabeli.
A fiatal lányok meg persze örülnek az idősebb pasi érdeklődésének, és szívesen ájuldoznak neki.
Azért választanak a lányok idősebb pasit, mert a nők korábban érnek és a saját "érettségi" szintjükhöz választanak párt. Ha egy 23-24 éves lány már gyereket szeretne akkor nem fog egy korabelivel kezdeni, akinek még se munkája, se semmije, mert általában igenis fontos egy nőnek az anyagi biztonság, hisz az majd a gyerekére is kiterjed. Fontos az is, hogy egy ilyen nőnek olyan párja legyen, aki kitart mellette, fontosabb neki a kapcsolat, mint felező és vizsgaidőszak utáni bulin sugárba hányni az alkoholtól. Vannak ugyan érett huszonéves (főleg 25 alattiról van szó) férfiak ez nem kérdés, de ritka, hogy egzisztenciájuk is van már. A nőknek tudatosan vagy tudat alatt fontos, hogy biztos legyen a családi hátterük. Legyen hol lakni, ami nem egy koszos koli szoba vagy anyuka házában egy kis szoba, legyen bevétel, amire lehet építeni, és a férfinak legyen arra igénye, amire a nőnek is. Ha ez vacsora étteremben, akkor az, ha ez külföldi nyaralás akkor az, ha ez egy gyerek akkor az. A fiatal fiúknak a legfontosabb (ismét elnézést a kivételektől), hogy kiéljék magukat, hogy bulizzanak és ez így van rendjén. De egy nőnek, aki komoly kapcsolatra vágyik ez nem elég. A nők többsége utál keresgetni, és egy 1-2 hónapos kapcsolatot már hosszútávon képzel el. A fiúk ellenben nem. Ők aktuális barátnőként tekintenek a párjukra. Akivel vagy együtt maradnak, vagy nem. Egy 30 feletti férfi jobb esetben már meg akar állapodni, vagyis kiválasztja a számára megfelelőnek ítélt nőt és vele akar lenni, ő sem akar tovább keresgetni (persze itt is vannak kivételek).
Lehet mondani, hogy a nők/lányok a pénzre hajtanak, és ez valahol igaz is, de nem biztos, hogy még 20 cipőre kell nekik a pénz, hanem a jövőbeli családtagokra. Az ember még elviseli, hogy ő maga szarul él, szegény, nem engedhet meg magának mindent, de egy anya mindent meg akar adni a gyerekének, ha ez egy "pénzes" apuka, aki el tudja őket tartani, amíg anyu gyeden, gyesen van, akkor igen ez kell a nőknek.
20 évesen mentem férjhez, az akkor 55 éves férjemhez.15 éve élünk boldog házasságban, van egy közös kamasz fiunk, és senkivel nem cserélném el az életemet.
Na, lehet ájuldozni, meg lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!