Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a párotokkal, ha...

Mit tennétek a párotokkal, ha egy veszekedés után nem reagálna semmire és eltűnne 1-2 hónapra?

Figyelt kérdés

Egy hülyeségen vesztünk össze, de ő annyira kiakadt, hogy nem veszi fel a telefont, nem válaszol az sms-ekre, e-mailre stb. Ennek már 5 hete.

Ja és nem ez az első eset.

2011. máj. 21. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hàt ez elég furàn hangzik. Hàzasok vagytok? Igaz irtad, hogy nem az elsõ eset, de 5 hét az nem akàrmi. Nem történt vele valami, azért azt sem àrtana tisztàzni.
2011. máj. 21. 20:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Azt mondjuk tudni kell róla, hogy ő olyan típus, ha mérges, elvonul a külvilág elől. Nem beszélget másokkal, nem találkozik senkivel. A családjával is alig kommunikál. Ráadásul "hiperérzékeny", minden apróságon megsértődik.

Nem élünk amúgy együtt.

Jelenleg azért vesztünk össze, mert mondtam, hogy nem jön be nekem az a cipő, amit legutóbb vett.

Meg nem tetszett neki, hogy el akartam menni szórakozni barátnőimmel. Ebből kialakult egy jó kis vita, amiben már mindenről szó volt. Felhozta a régi sérelmeket stb.

2011. máj. 21. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, de nagyon örülj, hogy lelépett!Időben megszabadultál egy h.lyétől.
2011. máj. 21. 20:32
 14/17 tetris ***** válasza:
100%
Ajjaj! Szerintem ez az ember terápiára szorul, ha ennyire érzékeny. Ez nem egy normál állapot. A lelkében valami nagyon megsérülhetett, azért ilyen. Kezeltetni kellene.
2011. máj. 21. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is olyan típus vagyok aki inkább lelép egy kis időre, mondjuk amíg megnyugszom és helyre rázódók. Nem szeretek ingerülten, fejvesztve vitatkozni, mert az nem vezet sehova.

De én nem hónapokra tűnök el, csak pár órára.

Egyszer én is nagyon kiborultam egy semmiség miatt a páromra és leordítottam szegény fejét és elmentem jó messzire tőle, megfogadtam napokig kerülöm. De pár óra múlva már úgy hiányzott, hogy inkább leültem vele megbeszélni a dolgokat.

Én ha szeretek valakit, akkor az jobban bántana, hogy távol vagyok tőle, így nem tudjuk megbeszélni a dolgokat, mint maga a tény, ő megbántott :S

2011. máj. 21. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszajön és keres egyértelműen megmondanám, hogy nálam már rég vége van..
2011. máj. 21. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez egy pszichés betegség is lehet. A nevére nem emlékszem, de Szondi írt róla asszem, a lényege az, hogy az ember kényszert érez arra, hogy elmenjen valahova, nem bír otthonmaradni, stb., a paroxizmus egy formája.
2011. máj. 22. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!