Hogy békültök ki a párotokkal egy-egy veszekedés után?
Kapcsolatfüggő gondolom. Az előző páromnál, ha nem egyezett valamiben a véleményünk/ízlésünk, ő elmondta a sajátját, és pont. Kb itt volt vége a dolognak részéről. Esetleg ha kitartóan duzzogtam, változott valami (ami egyébként felesleges volt, hiszen kényszerből semmi jó nem születik).
A mostani barátom - aki mellesleg 7évvel fiatalabb az előzőnél - nem bír egy percet sem feszültségben élni, mindent rögtön megbeszélünk, és eddig mindig találtunk valami megoldást a problémákra. Most így néz ki az algoritmus: probléma felismerése - probléma elemzése - probléma megoldása - megkönnyebbülés - összebújás - ... ;)
Az élet így szép, én így vagyok végre nagyon boldog :)
Nálatok mi olyan komplikált?
Veszekedés(de inkább vita, nézeteltérés) után csak annyi kell, hogy rá nézzek, elmosolyodjak, Ő is azt teszi...megölelem és bocsánatot kérek (amennyiben hibásnak érzem magam)...más esetben Ő kér bocsánatot, előfordult, hogy virággal, de legtöbbször annélkül, különben úgy veszem, hogy le akar kenyerezni:)) akkor amiatt megint veszekedés van:D
Am. "megtanultunk" veszekedni, a lényeges dolgokat higgadtan beszéljük meg...ha hirtelen haragomban lépek fel, akkor emlékeztet a párom, hogy fogjam vissza magam:D gyakran nevetjük el magunkat már, főleg ha észrevesszük, hogy mennyire jelentéktelen dolgon kaptunk össze...:)
nagy problémák esetén szembeszállunk a problémával, mert kommunikációval minden megoldható...
én megszoktam sértödni ha ö a hibás és nem szolok hozzá, aztán addig szekál mig ki nem engesztel..
amugy jó nektek h nem veszekedtek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!