Hogy békültök ki a párotokkal egy-egy veszekedés után?
Vitatkozunk néha, de mióta megvan a gyermekünk, azóta nagyon odafigyelünk és próbáljuk simán intézni a dolgokat.
Ha vitatkozunk elmondjuk a magunkét, 2 perc szünet és valamelyikünk szépen odalép a másikhoz és jól megölelgetjük egymást. annak idején, mikor össejöttünk megbeszéltük, hogy mi sosem fogunk veszekedni, ha már nagyon a határán vagyunk a türelmünknek inkább megöleljük egymást. Azóta is így van.1-1 alkalommal van olyan hogy vita van, ő kimegy elszívni egy cigit, mikor bejön ugyanúgy beszélgetünk tovább, mint ha semmi nem történt volna, jelezve ezzel, hogy a téma le van zárva. Nem tudnék este elaludni haraggal a szívemben, mikor közben ott fekszünk egymás mellett.
egy jó ideig (kb kapcsolat első 2 évében) mind1 ki volt a hibásabb a veszekedésért,ő sértődött meg,én mentem oda hozzá,hogy fejezzük be..meguntam,egyszer "elfelejtettem" én kezdeményezni...
nézett is nagyot...
azóta párom aki bármi veszekedés,utána bujik mint a kismacska,bár általában ő kezd el hisztizni pasi léttére,én meg nehezen viselem
de ezek "belefér veszekedések",egyik sem annyira komoly,hogy akármelyikönk fejében megfordulna,h emiatt szakitsunk:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!