Vita, veszekedés után általában mennyi idő után rendeződik kapcsolatotok a párotokkal, hogy nem feszült már a hangulat?
Veszekedni nem igazán szoktunk, csak vitázni, meg maximum civakodni. De egy órán belül le is van rendezve. Mondjuk az én párommal nehéz összeveszni, mert én még ilyen nyugodt embert az életben nem láttam :) Inkább az van, hogy mond valamit, ami nekem nem tetszik, és akkor megsértődöm, aztán kb. 10 percig semmi nem jó, amit mond, utána lenyugszom, ad egy puszit és el van felejtve.
Ha valami komolyabb dologról vitázunk, az meg nem megy át anyázásba, csak máshogy látjuk a dolgokat, de megoldást eddig mindenre találtunk.
A civakodás meg nem igazán nevezhető komolynak, ez ilyen piszkálódás jellegű csak, hogy "Magadnak köszönheted." "De akkor miért nem szóltál előre?" "Hát mindenért én szóljak?" "Ha annyira tudtad, hogy ez így nem jó, akkor luxus lett volna mondani is?" "Így legalább látod, hogy tényleg nem volt úgy jó." "Jól van, ezt még bánni fogod." blablabla, öt perc múlva megint jóban vagyunk :)
Az én párom ma reggel duzzodva ment el, mert minden hülyeségen megsértődik. Mondtam valamit, ami neki nem tetszett és hát-becsapta a hűtőajtót, duzzogott-felkapta a vizet, de tényleg jelentéktelen dolog volt, más nevetett volna rajta. Tegnapelőtt este megint duzzogott és már nekem kezd elegem lenni.
Szóval válaszra válaszolva: Mióta elment, csak forrog az idegtől, hogy miért csinálja ezt, tegnap reggeltől eddig puszit sem kaptam, szex az nincs, mivel megjött nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!