Mit tennétek, ha belépnétek a saját (! ) otthonotokba és egy idegen csaj ülne a megszokott fotelotokban, a helyeteken? (A többi lent. )
Kiderült, hogy a fiam "legújabb" barátnője,
aki azonnal -elsőre- otthon érezte magát és már el is kezdte mondani,
hogy ő hogyan rendezné át a lakást,
ha odaköltözne........
na és mi lesz akk ha hozzátok költözik a csaj?
hívjátok a biokomot h konténerbe dobjátok ki minden holmiját?XDDDD
"és már el is kezdte mondani,
hogy ő hogyan rendezné át a lakást, "
Szép lenne, ha tényleg nekiállna húzogatni a bútorokat. De ki kíváncsi a véleményére? Kritizálja a barátja anyja stílusát, nem hiszem, hogy ezt első találkozáskor illene.
akk most leírom mi a fő probléma:
1. elmondta a véleményét a lakásról
2. fotelban ült ami a kérdező megszokott fotele és varázserővel bír.
Itt NEM a fotelről és az ottfelejtett fogkeféről van szó, hanem bizonyos látható előjelekről!!!
De bemásolom egy ilyen "hölgy" kérdését
(néhány sorral az enyém felett):
Mit csináljak ha utálom már a férjemet mert egy csödtömeg? De szeretem is valahol és féltékeny vagyok más nőkre. Igazábol csak a fizuja kéne meg a lakását iratná rám aztán elmehetne ahova akar. Hogy érjem ezt el?
Mostmár tényleg kezdem megkérdőjelezni hogy a kérdés nem kamu, és a kérdező egy értelmes, felnőtt nő. Vicces, ahogy megpróbál nem tudomást venni a rengeteg oylan válaszra, amiben nem értenek vele egyet, és kiragadja azt a 3at-4et, ahol igen. Nevettséges:)
Szerintem csak azért fújsz a lányra mert elveszi a pici fiadat. De abban biztos lehetsz hogy a pici fiad az első adandó alkalommal úgy otthagy a francba, mint a sicc, elege lesz majd abból hogy a barátnője még egy fogkefét se hagyhat ott. Szépen összeköltözik a barátnőjével amint tud, és többé feléd se néz. Ha ez a célod, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!