Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha belépnétek a...

Mit tennétek, ha belépnétek a saját (! ) otthonotokba és egy idegen csaj ülne a megszokott fotelotokban, a helyeteken? (A többi lent. )

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a fiam "legújabb" barátnője,

aki azonnal -elsőre- otthon érezte magát és már el is kezdte mondani,

hogy ő hogyan rendezné át a lakást,

ha odaköltözne........

2011. máj. 20. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 anonim ***** válasza:
85%
nem értek pár dolgot...pl 13 29 válaszát. Elvégre nem rendezkedett a lány, nem? Tehát nem tett tönkre semmit, meg nem mozdított el semmi, ha jól értelmezem. Amúgy meg szerintem nincs azzal gond, hogy egy lány a barátjánál leül egy fotelbe. Szerintem ha tudná a lány, hogy ezen mennyire kiakadsz, akkor biztos nem ülne többet le... Szerintem közvetlen lány lehet, lehet hogy elsőre túl közvetlen, de én ebben nem látok semmi rosszat.
2011. máj. 20. 13:40
 42/128 anonim ***** válasza:
89%
Hagyjuk már ezeket a költségeket, a fiú csak bemutatta a barátnőjét, aki pedig valószínűleg tapasztalatlan ilyen téren. Ha olyan sértőt mondott volna, akkor az szerepelne a kérdésben,nem a fotel.
2011. máj. 20. 13:41
 43/128 anonim ***** válasza:
74%

na és mi lesz akk ha hozzátok költözik a csaj?

hívjátok a biokomot h konténerbe dobjátok ki minden holmiját?XDDDD

2011. máj. 20. 13:43
 44/128 anonim ***** válasza:
40%

"és már el is kezdte mondani,

hogy ő hogyan rendezné át a lakást, "

Szép lenne, ha tényleg nekiállna húzogatni a bútorokat. De ki kíváncsi a véleményére? Kritizálja a barátja anyja stílusát, nem hiszem, hogy ezt első találkozáskor illene.

2011. máj. 20. 13:44
 45/128 anonim ***** válasza:
80%

akk most leírom mi a fő probléma:

1. elmondta a véleményét a lakásról

2. fotelban ült ami a kérdező megszokott fotele és varázserővel bír.

2011. máj. 20. 13:44
 46/128 anonim ***** válasza:
80%
Mert mit csináljon? Álljon egy helyben vagy mi?:D Hát valahová csak le kell ülni. Ha meg a fotelon nincs rajta a te neved...honnan tudná, hogy "foglalt"? Amúgy meg nyilván zavarban volt. Az ilyenek miatt mint te nincsenek jóban a lányok az anyóssal. Lehetnél vele egy kicsit kedvesebb.
2011. máj. 20. 13:45
 47/128 A kérdező kommentje:

Itt NEM a fotelről és az ottfelejtett fogkeféről van szó, hanem bizonyos látható előjelekről!!!

De bemásolom egy ilyen "hölgy" kérdését

(néhány sorral az enyém felett):

Mit csináljak ha utálom már a férjemet mert egy csödtömeg? De szeretem is valahol és féltékeny vagyok más nőkre. Igazábol csak a fizuja kéne meg a lakását iratná rám aztán elmehetne ahova akar. Hogy érjem ezt el?

2011. máj. 20. 13:46
 48/128 anonim ***** válasza:
77%
Az is lehet,hogy a kérdező fia mondta,hogy üljön le a fotelba,és érezze magát otthon.Ő meg próbált így tenni..Miért olyan nagy baj ez?
2011. máj. 20. 13:47
 49/128 anonim ***** válasza:
85%

Mostmár tényleg kezdem megkérdőjelezni hogy a kérdés nem kamu, és a kérdező egy értelmes, felnőtt nő. Vicces, ahogy megpróbál nem tudomást venni a rengeteg oylan válaszra, amiben nem értenek vele egyet, és kiragadja azt a 3at-4et, ahol igen. Nevettséges:)

Szerintem csak azért fújsz a lányra mert elveszi a pici fiadat. De abban biztos lehetsz hogy a pici fiad az első adandó alkalommal úgy otthagy a francba, mint a sicc, elege lesz majd abból hogy a barátnője még egy fogkefét se hagyhat ott. Szépen összeköltözik a barátnőjével amint tud, és többé feléd se néz. Ha ez a célod, hajrá!

2011. máj. 20. 13:48
 50/128 anonim ***** válasza:
76%
szerintem egyértelműen túlaggódod a helyzetet.
2011. máj. 20. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!