Mit tennétek, ha belépnétek a saját (! ) otthonotokba és egy idegen csaj ülne a megszokott fotelotokban, a helyeteken? (A többi lent. )
Kiderült, hogy a fiam "legújabb" barátnője,
aki azonnal -elsőre- otthon érezte magát és már el is kezdte mondani,
hogy ő hogyan rendezné át a lakást,
ha odaköltözne........
"Mit tennétek, ha belépnétek a saját (! ) otthonotokba és egy idegen csaj ülne a megszokott fotelotokban, a helyeteken?"
Ez eddig nem gond, elvégre nem tudhatja, hogy te azt a fotelt saját felségterületednek tekinted és valahová csak kell ülnie.
Az, hogy otthon érzi magát, inkább neki plussz pont, mert nem úgy áll hozzád, hogy "az a borzalmas anyós".
Az,hogy elkezdi mondani, hogy mit hogy rendezne be - valamiröl akart veled beszélgetni, és éppen ez jutott eszében.
Gondolom, még tizenéves lehet, és ennyi idösen nem biztos, hogy a legmegfelelöbb téma jut eszébe - de gondolom, annak idején veled is elöfordult, hogy valami félresikerült.
Szóval ebben az esetben inkább VELED van baj, nem vele.
54/N
Lehet, hogy olyan, mint én, ami a szívemen, az a számon. És ha ocsmány az ízlése, na azt én is megmondanám. Egyébként függ ez attól is, hogy mit mondott a lány. Ha azt mondta, hogy jól mutatna a bordó szőnyeghez egy fehér kanapé, akkor az másképp hangzik, mintha azt mondaná én legszívesebben kivágnám innen ezt a sok szar bóvlit.
Tehát szerintem is a kérdezővel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!