Mit tennétek, ha belépnétek a saját (! ) otthonotokba és egy idegen csaj ülne a megszokott fotelotokban, a helyeteken? (A többi lent. )
Kiderült, hogy a fiam "legújabb" barátnője,
aki azonnal -elsőre- otthon érezte magát és már el is kezdte mondani,
hogy ő hogyan rendezné át a lakást,
ha odaköltözne........
Mit is tennék, mit is??? Megvan! Köszönnék és bemutatkoznék! Aztán megkérdezném, kicsoda Ő, és mi járatban van erre?
Megnyertem a hangszórót, Vágó úr?!
Aztán, amikor ezt tisztáztuk, elbeszélgetnék vele. Akár a lakberendezésről, akár bármi másról. Mert miért ne?
Valószínűleg az a különbség köztünk, hogy én is hamar otthon tudom érezni magam idegen helyen, ezért én nem irigykedem azokra, akik szintén képesek erre. Nincs miért. Ha nagyon a saját (!) helyemre akarok ülni, akkor egyszerűen megkérem, hogy üljön át máshova, mert én már úgy megszoktam azt a fotelt. :)
Jah, engem is!
Lehet, görényül néz ki a lakás ... :-)
Aszondja görényül :DDDDDDDDDDDDDDD
Behalok :DDDDDDDD
Tényleg vicces, hogy mennyire különböznek az emberek. Az én párom anyukája a kedvemért még fejre is állna. Csak egyet szólnék, hogy nem jó helyt van az a virág, következőkor mikor mennék már biztosan nem ott találnám:D
Szerintem nem kell akkora nagy ügyet csinálni ebből a témából. Ne csodálkozz ha majd a menye(i)d házisárkánynak hív(nak) a hátad mögött! Az ok megalapozott lesz.
Szólj a lánynak, legközelebb kérjen engedélyt arra is, hogy vegyen levegőt!
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!