Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt szatmarnemetibol...

Van itt szatmarnemetibol olyan csaj akinek tomegiszonya van es idegen tarsasagaban kenyelmetlenul erzi magat?

Figyelt kérdés
na jo nem csak szatmariak irhatnak
2010. júl. 20. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
hello. velem is ez volt evekkel ezelott. ez csak szorongas. szerintem keress fel egy pszichologust.
2010. júl. 20. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:
mar voltam de nem segíttet,azert koszz
2010. júl. 20. 20:11
 3/3 anonim válasza:

Szia! En is szatmari vagyok, bar nem vagyok csaj. :P

Ennek ellenere kivancsi lennek hogy te hogy eled meg a szorongasaidat, es ha tudok szivesen segitek neked, mert en is hosszu ideig kuszkodtem mindenfele szorongassal, de 1 ideje kezd jobb lenni a helyzet, bar meg most is ugy erzem hogy nem bizom elegge az emberekben. Amugy idegen tarsasagban mindenki kenyelmetlenul erzi magat valamilyen szinten. Nekem az a legnagyobb baj hogy nem tudom magam elfogadni olyannak amilyen vagyok (nem erzem magam eleg erosnek es okosnak), nem talalom a szemelyisegemet, eppen ezert felek az emberektol mert nem talaltam koztuk a helyem. Tomegiszonyom ritkabban volt, de azert ha lehet kerulom az olyan helyeket ahol sok ember van...Nem tudom ha azert mert keveset voltam benne 1 nagyobb 'bandaba', es igy nem talalom a helyem, vagy azert mert nem bizok az emberekben es ha sokan vannak akkor csak a tobb veszelyforrast latom. Sokszor elofordul hogy masokhoz merem magam es ettol fugg az onbizalmam...ha valaki olyannal kozelebe vagyok akinek tobb 'hasznos' tulajdonsaga van akkor nagyon kellemetlenul erzem magam, es kevesbe erzem magam ertekesnek.

Egyelore ennyit szeretnek mondani, ha talaltal a fent irtak kozott ismeros erzest, akkor szivesen elbeszelgetnek veled es szerintem tudnank segiteni egymasnak. Amit egyelore mondok neked az az hogy ne felj masok velemenyetol, vallald fel magad es NE ADD FEL mert mindig van megoldas es lehetoseg a fejlodesre, a jobbulasra!!!! :D

2010. júl. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!