Igazságos, ha így osztjuk meg a költségeket?
Akkor semmi probléma. Te velük akarsz lenni, ők meg mondani akarják a kizsákmányolós történetet. Jól ellesztek. Semmi gond. :)
Ez a hivatlanul beállítanak, ezt nem is értem. Én soha nem megyek haza hivatlanul, pedig az nekem a szülői házam. Alapvető, hogy megtiszteljük a másik embert, hogy nem állítunk oda hivatlanul sehova.
Ja és még a barátod szüleire reagálva, nem értem mi közük van hozzá, hogy a barátod mire költi a pénzét. A saját maga által megkeresett forintokhoz a szüleinek semmi köze. Nem tartom normális dolognak, hogy egy felnőtt ember életébe beleszólnak a szülők (sem a zsülők részéről, hogy megteszik, sem a párod részéről, aki hagyja).
22/F
hűha hol van albérlet rezsivel havi 50ért? az baromi jó!!
amúgy és ha te 15ezerrel kevesebbet fizetsz a közösbe akkor mi van,kevesebbet is keresel. senkinek semmi köze hozzá.
Össze illünk, vagy sem, szeretem a szüleimet ezzel a hibájukkal együtt is. Ahogy ők is szerettek akkor is, amikor éjszakánként ültek az ágyam mellett, mert beteg voltam, amikor a dackorszakomat éltem, amikor hülye tinédzser voltam. Tudom, hogy hülye vagyok, de nem fogom kerülni őket emiatt.
Egyébként azért ilyen olcsó az albérlet, mert ismerőstől vettük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!