Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Ti...

Szerintetek mit tegyek? Ti kimennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
nem tudom, hogy mit csináljak. most felajánlottak egyik esmerösömék, hogy mehetnék ki külföldre nálluk nyárra két hónapra. babájukra vigyáznék. nagyon szeretnék kimenni, mert egy nagy élmény lenne, tapasztalat, nyelvgyakorlás. sose voltam még am külföldön. meg is kérdeztem anyáékat, anya bele is menne, de apa nem nagyon. a gond az föleg, hogy itthon a családnak is nagy szüksége lenne rám, segíteni, fözés, kisebbik tesommal szinte csak én tudok bánni. de én akkor is nagyon szeretnék kimenni. tanácsot plííííz :D
2011. máj. 19. 22:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszokat :D

azóta kezdem látni, hogy apa is kezd belemenni a dologba, szerintem nem lesz baj. csak annyit tennék hozzá hogy lehet h jogilag nagykorú és igy teljesen független vagyok szüleimtől de ők tartanak el, egyetemre járok, dolgozni külön élni nem tudnék szoval függök tőlük.

2011. máj. 21. 10:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél? :)
2011. máj. 28. 15:00
 23/24 A kérdező kommentje:
megyek mindenképp már apáékat is sikerült rávennem :D
2011. máj. 30. 16:19
 24/24 anonim ***** válasza:
Örülök! Nagy élmény lesz ám! :)
2011. máj. 30. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!