Szerintetek mit tegyek? Ti kimennétek a helyemben?
22.47-es
-Csak,hogy itt nem beteg anyuka a gond,hanem az,hogy elmegy az ingyen cseléd.És a kettő nem ugyanaz....
Ennek ellenére akkor sem a gyereknek dolga vigyázni a gyerekre.Érdekes,hogy anyukádnak nincs ereje vigyázni a gyerekeire?Hmmm...Inkább főiskolára megy...Te meg maradj otthon gyerekezni,meg főzni...legalábbis apukád szerint.Tudod mit?Én az első gépre felülnék,és egy jó nagy ló@szt intenék a repülő ablakából.Anyukád ha öt gyereket vállalt,akkor szedje össze magát,meg az erejét és csinálja mint más asszony.Te meg menj ki,ne maradj itt.
jaj nem félreértettetek nem öten vagyunk tesok csak hárman az ötbe beleszámoltam anyát apát is. bocsi :D
nem arról van szó, hogy bárki is elvárná ezt töllem én ezt magamtól csinálom. meg am se teszek meg 100%-ig mindent, kétszer ennyit is tehetnék és még mindig nem eröltetném meg magam. szinte ö az ingyen cseléd nekünk.
A hülyébb kommentárokkal ne foglalkozz, sokan nem tudják elképzelni, hogy valaki önként csinál valamit a családjáért, meg irigykednek, hogy anyukád három gyerek mellett még tanulhat.
De ettöl függetlenül menj ki a nyáron, mert tapasztalatokat szerzel. De azért arra fel kell készülnöd, hogy esetleg ott sokkal nehezebb és több dolgod lesz, mint otthon.
egyébként meg, ha jól vettem ki anszavaidból, nagykorú vagy. azaz ha tehetéd, pl bármikor elkötözhetnél otthonról ha akarnál, akkor mi van, apád nem alapozhat a te segítségedre, hiszen felnősz és kirepülsz pár éven belül..ezt értesd meg vele.
jogilag persze od amész ahova akarsz, ha nagykorú vagy! én sose kérdeztem a szüleimet hog elengednek-e hiszen szabad voltam!!! azt mondtam volna, hogy képzeld apu, van ez és ez, mit szólsz?
(de nem kértem volna engedélyt).
7.51-es
-Marhára lehet irigyelni egy családot,ahol "ilyen" gondok vannak kedves válaszoló.Te valamit nem tudtál értelmezni.Ettől a lánytól az apja el akar venni egy olyan lehetőséget,ami valszeg többé nem lesz.És nem betegség,vagy valami komoly ügy miatt hanem azért mert otthon van még X testvér,no meg a házimunka.
-Anyukára senki sem irigykedik, mivel nem ő a téma ha nem tünt volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!