Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ehetek abból amit...

Miért nem ehetek abból amit anya főz, most h van keresetem?

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi h egyek a főztjéből. Azt akarja főzzek magamra meg ugyis van saját keresetem. Én nem azért kezdem el dolgozni h főzzek magamra,hanem h legyen kis pénzem ruhákra meg bulira meg ilyenek. De anya meg azt akarja abból pénzből oldjam mega kajámat,ha lopok a kajából amit főzött akkor meg áll a bál.

16 éves vagyok egyébként és most kezdtem el 3 hónapja diákmunkázni. Egy hónapba kb 20-25 ezer ft jön össze és ebből kell főznöm magamra

2011. máj. 19. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit kételkedve olvastam, de aztán eszembe jutott, hogy volt egy ismerős, ahol mindenki magára mosott, a bevásárolt alapanyagból mindenki maga készített kaját.De ott legalább megvették, nem a gyerektől várták asját maga eltartását.
2011. máj. 19. 16:35
 12/64 A kérdező kommentje:

nem szoktak lenni extra kívánságaim,ugyanazt szoktam enni mint ő,mindent megeszek amit megfőz. Nem is szoktam pofákat vágni h fúj,ezt nem szeretem... Meg nem is szoktam annyit enni hh felfaljak előle és öcsém elől mindent. :/ :S

mikor nem látja akkor eszek abból amit főzött,de azért ideges szokott lenni,és fenyeget h tolvaj vagyok és intézetbe fog adni

2011. máj. 19. 16:35
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szép!16 évesen ezt kéri,követeli tőled.

Ha felnőtt lennél és teljes munkaidőben dolgoznál akkor még talán megérteném de így?!Ez nevetséges!

21/N

2011. máj. 19. 16:36
 14/64 A kérdező kommentje:
én se értem h miért ilyen. Tökre vártam h dolgozhassak majd 16 évesen,lesznek végre klassz ruháim,meg mehetek én is buliba,de se ruhám se buli mert kajára kell a pénz
2011. máj. 19. 16:37
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
nem tudsz apuhoz költözni egy időre.elképesztő
2011. máj. 19. 16:38
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az anyukád???
2011. máj. 19. 16:38
 17/64 A kérdező kommentje:
nem tudok apuhoz költözni,mert ő nem kiváncsi rám meg az öcsémre se. Uj családja van már
2011. máj. 19. 16:40
 18/64 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtak jó ötlet volt :) Csináld meg, és írd meg mi történt :)
2011. máj. 19. 16:41
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő beteg!Menj el a gyámügyre és jelentsd,hogy anyád nem enged enni!Remélem jól megrángatják azt a mocskos dögöt,már bocs,de ez nagyon felhábórító,az én anyám(jobb esetben senkié sem)nem mondott ilyet,sőt ha kevesebb kaja volt inkább ő nem evett csakhogy a gyerekeinek legyen.

Rendelj valami kaját,és elötte edd meg majd akkor talán leesik neki a tantusz,annak a dögnek.éhhalált neki!!!!!!!!

21/N

2011. máj. 19. 16:41
 20/64 A kérdező kommentje:
nem akarok gyámügynek szólni,mert félek h intézetbe kerülök és az meg tele van cigányokkal
2011. máj. 19. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!