Miért nem ehetek abból amit anya főz, most h van keresetem?
Anyukám nem engedi h egyek a főztjéből. Azt akarja főzzek magamra meg ugyis van saját keresetem. Én nem azért kezdem el dolgozni h főzzek magamra,hanem h legyen kis pénzem ruhákra meg bulira meg ilyenek. De anya meg azt akarja abból pénzből oldjam mega kajámat,ha lopok a kajából amit főzött akkor meg áll a bál.
16 éves vagyok egyébként és most kezdtem el 3 hónapja diákmunkázni. Egy hónapba kb 20-25 ezer ft jön össze és ebből kell főznöm magamra
nem szoktak lenni extra kívánságaim,ugyanazt szoktam enni mint ő,mindent megeszek amit megfőz. Nem is szoktam pofákat vágni h fúj,ezt nem szeretem... Meg nem is szoktam annyit enni hh felfaljak előle és öcsém elől mindent. :/ :S
mikor nem látja akkor eszek abból amit főzött,de azért ideges szokott lenni,és fenyeget h tolvaj vagyok és intézetbe fog adni
Hát ez szép!16 évesen ezt kéri,követeli tőled.
Ha felnőtt lennél és teljes munkaidőben dolgoznál akkor még talán megérteném de így?!Ez nevetséges!
21/N
Ez a nő beteg!Menj el a gyámügyre és jelentsd,hogy anyád nem enged enni!Remélem jól megrángatják azt a mocskos dögöt,már bocs,de ez nagyon felhábórító,az én anyám(jobb esetben senkié sem)nem mondott ilyet,sőt ha kevesebb kaja volt inkább ő nem evett csakhogy a gyerekeinek legyen.
Rendelj valami kaját,és elötte edd meg majd akkor talán leesik neki a tantusz,annak a dögnek.éhhalált neki!!!!!!!!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!