Anya azt mondta hogy el megy két öcsémmel az egyik 4 lesz a másik 2 lesz mert már nem birja hogy sosem segitünk neki. mit tegyek? Min változtassak?
Hát talán segíts, tipikus az a kényelmes gyerek lehetsz, aki elvárja, hogy mindent a feneke alá tegyenek.
ALAP dolog, hogy segítek itthon, és ennek mindenkinek magától értetődőnek kellene lennie...
Gondolom kedves utolsó, neked megtanították!
Engem anyukám nyolc évesen megtanított ruhát hajtogatni, felmosni, mosogatni, mosni, sőt főzni.
Mingíg együtt csináltuk. Mikor anya elment dolgozni, segítettem a háztartásba, pedig nem várta el!
A szomszédban volt egy nálam két évvel idősebb lány. Az anyja egyszer csak a hasára vágott hogy csinálja ezeket az a lány, azzal az indokkal, hogy én is meg tudom csinálni. Folyton szidta, ha valamit nem úgy csinált ahogy kéne, és átjött panaszkodni. Egyszer megkérdeztem, hogy megtanította-e rá. Nem.
Inkább az a kérdés, hogy milyen "anya" az aki elhagyással fenyegeti a gyerekét?
Undorító. Nekem is van lányom 13 éves, tini, dacoskodik, de nem fenyegetném ezzel.
Az vesse a kérdező édesanyjára az első követ, akinek sose szaladt ki semmi olyan dolog a száján, amiért másik megvetnék.
Pláne ha valaki 3 gyereket nevel, és a nagyobb megkérdezi, hogy ha anya azt mondta, hogy elhagy ha nem segítek akkor mit csináljak? Tudom, hogy mindez a szülők felelőssége az ő nevelésük, de néha igazán borulhat a bili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!