Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt hogy nagyon rossz volt...

Volt hogy nagyon rossz volt az életed de a végére minden megjavult?

Figyelt kérdés
Ha igen kérlek meséld el nekem. L/18 csak mert én is sokat szenvedek és hinni akarom hogy a végére minden rendbe jön, jó lenne való példákat is olvasni erre. köszönöm szépen
2011. máj. 19. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Mivel Te se meséltél semmit magadról így konkrétumot nem írok, de nekem is volt ilyen.

Általános iskola végétől kezdve 19-20 éves koromig volt egy mélyrepülésem, aztán ráébresztettek és szépen kiástam magam. Darabonként raktam helyre az életemet.

Sikerült.

2011. máj. 19. 03:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, bár nem mondanám, hogy a végén vagyok 22 évesen :)

Gyakorlatilag a külvilág nem vett észre semmit, mindenki azt hitte, hogy tökéletes az életem, jó család, jó jegyek, blabla... A családomra tényleg nem lehet panasz, és jó fejem van a tanuláshoz, de érzelmileg szét voltam esve, nagyon labilis voltam.

A végére a megfelelési kényszeremből kialakult egy pánikbetegség, ki sem mertem szinte lépni, bemenni az egyetemre, stb... Igazából egész kicsi korom óta voltak erre utaló jelek, de kb fél évig volt igazán nagyon durva.

Most jól vagyok, vannak nehézségek, de kinek nincsenek? Boldog vagyok.

De semmi nem javul meg csak úgy, dolgozni kell érte, kezedbe venni az életed, amennyire a helyzeted engedi. Remélem neked is sikerül...

2011. máj. 19. 06:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Húha! Az egész már ott kezdődött,hogy apuék rossz házasságába születtem. Kiabáltak, volt, hogy verekedtek is. Elég gyenge idegrendszerrel születtem, ebből is voltak gondok kis korom óta! Aztán 17 évesen jött egy hatalmas szerelem, aki rá egy évre öngyilkos lett. Összeomlottam, nyugtatókon éltem, öngyilkosságot kíséreltem meg. Egy évembe telt,mire összeszedtem magam! A főiskola sok jót hozott, ám párkapcsolatilag csak rosszat. Hülyébbnél hülyébb pasikkal jöttem össze, feküdtem le, iszonyatos szeretet hiányom volt. De egyik sem tudta megadni. Nem is akarta, a nagy része csak kihasznált!

Aztán megismerkedtem egy sráccal. Megijedtem, mert ő jó volt. Engem mindig a hülyék vonzottak. De ez a fiú kedves volt, nem vert át, eljött a randikra, és nem akart egyből megdönteni!

Mára már a férjem!:) 9 hetes vagyok, első babánkat várjuk. Egy csodálatos kertes házban lakunk, amit csinosítgatunk! Van jó munkánk, sok barátunk. És ami a legmegdöbbentőbb a szüleim ismét "vénségükre" egymásra találtak! Rendesen szerelmesek!:) Több, mint egy éve nem hallottam otthon még egy hangos szót sem! Olyan csodálatos életem van,hogy akad, amikor sírva adok érte hálát a jó Istennek! Tudom, a sok rosszért kaptam cserébe. Szóval kitartás! Mindig kisüt a nap!:))

2011. máj. 19. 09:16
 14/21 anonim ***** válasza:

A végére nem tudom, milyen lesz az életem, remélem, még messze járok tőle. :D

Igen, volt már olyan, hogy úgy éreztem, nem is érdemes folytatni, annyira a padlón voltam, nem is kevés ideig, aztán rendbe jöttek a dolgok és hirtelen jött minden: szerelem, boldogság, minden, ami kell. :)

2011. máj. 19. 13:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Volt. Illetve még benne vagyok, de úgy érzem már nagyjából sikerült túljutnom a holtponton. De még vissza csúszhatok.

Jobb nem lett, csak más az életem. És én is.

De nagyon úgy érzem, hogy most fogok kapni valami újabb "ajándékot" ami visszalök a sz@rba.

27/N

2011. máj. 19. 14:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Most úgy érzem hogy kezdek kilábalni belőle, de messze van még a vége mikor 100°%osan boldog lehetek. 22 éves vagyok, pályakezdő egy éve nincs munkám isten tudja hány helyre adta be az önéletrajzomat. Másik. Szerelmes voltam egy nálam jóval idősebb férfiba és ő is belém de a családom gyűlölte sok veszekedés volt miatta, nagyon sokszor gondoltam azt hogy na mostmár tényleg öngyilkos leszek. Később próbáltam összejönni más fiúkkal, de mindegyik csak kihasznált, nem hívott stb. Ez már végkép a padlóra küldött. De most úgy néz ki van egy fiú, akivel már kétszer randiztam, nagyon aranyos, de nem akarom elkiabálni, félek hogy ennek sem lesz jó vége. Ami a legjobban aggaszt a mai napig a munkanélküliság. Olyan érzésem van sokszor hogy én már sosem fogok dolgozni. :(
2011. máj. 19. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Remélem, nem a végére, de mostanra. 18 évesen kiderült, hogy van egy betegségem, ami nem gyógyítható, csak karban tartható. Én is akkor ismerkedtem meg addigi legnagyobb szerelmemmel (legnagyobb csalódásom is volt egyben egy évvel később). Mára van egy rendes férjem, tündéri kisfiunk, barátaink, szép lakásunk. A betegségemmel megtanultam együtt élni. Hullámvölgyek mindig is voltak és lesznek, de ezt el kell fogadni. Most éppen jó.
2011. máj. 22. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:
A végén mindig minden megjavul, mivel meghalsz, és onnantól fogva nincsenek fájdalmak.
2011. máj. 22. 21:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed,hogy nagyon nem tudsz egyedül megbírkózni a problémáiddal,akkor kérj segítséget,van amit egyedül nem tudsz megoldani.
2011. máj. 23. 07:25
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Az élet szar....Ennyi.
2011. máj. 23. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!