Hogy tudnék ebből szabadulni?
Hány évesek vagytok?
Tudom, megértelek, hogy nehéz szabadulni, hidd el, volt, hogy én is ugy gondoltam, jobb lenne egyedül, vagy mással, de nekem szerencsére mára már megváltoztak a gondolataim, örülök, hogy akkor nem léptem. 4 éve vagyok együtt a párommal, együtt élünk. Azt javasolom Neked, ha ez az érzés állandóan benned van, mindenképpen lépj, mert ennél sokkal jobban fogod bánni később, hogy nem tetted! Sok sikert!
21/N
Van ilyen, de ebben nem lehet tanácsot adni. Mert meg kell élned, neked kell megélned, és senki nem élheti ezt át helyetted. Amikor majd elég rossz lesz, akkor elmész. Addig úgy sem. Erre nincsenek "technikák". Hagyd, hogy a szíved vezessen! Ha arra vezet, hogy hülyét csinálj magadból, akkor lehet, neked most pont erre van szükséged.
Amin változtathatsz, az a tudatosságod szintje. Minél jobban ismered önmagad, minél inkább elfogadod önmagad, annál kevésbé leszel rászorulva mások felületes ítéleteire, tanácsaira vagy akár erre a pasira. Ez az út azonban nehéz és hosszú. Sőt, általában visszafordulni sem lehet róla. Dönteni neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!