Születendő kislányunknak a Kamilla vagy a Klaudia nevet adjuk? Melyik a szebb?
Figyelt kérdés
A vezetéknevéhez illik bármelyik. Csak az egyik nevet szeretnénk. Mindkettőnknek tetszik mindkét név:) Szerintetek?2011. máj. 17. 14:43
31/36 anonim válasza:
A 10:13-as vagyok.
Mindkét név szép amúgy!
Ha két nevet adtok, az lenne a legjobb!
Nos, mi lett a kicsi?
32/36 anonim válasza:
Kamilla!
Én Klaudia vagyok és általában az embereknek mindig egy beképzelt ribanc jut róla eszükbe , úgy hogy még nem is találkoztak velem . De hát ezt dobta a gép :D
33/36 anonim válasza:
A Kamillát lehet becézni: Kaminak, Miminek, Millának, Millinek
A Klaudiát lehet becézni: Klau, Dia, Lau
Mindkét név szép :))
34/36 anonim válasza:
Klaudia szebb név, és könnyen becézhető. Aki meg lek*rvázta a nevem, kapja be! ;)
35/36 anonim válasza:
Bár régi kérdés,de annyira rám vall:D Én Klaudia vagyok,utálom a nevem:/ A Kamilla név pedig régóta hatalmas kedvencem,biztosan úgy fogom hívni a kislányomat! :) Mi lett végül e neve?
36/36 Nokedlee7 válasza:
Mennyi buta ember van a földön istenem.. Nem szokásom de ide muszáj írnom.. "Kedves" válaszolok mire fel ítélkezett Ti egy névről? Azért mert rossz emlékek fűznek a névhez mint pl: a megcsalas meg hogy van pár retardalt Klaudia ismerosotok attól még magával a névvel semmi gond nincs. Sőt szerintem a 3 legszebb női név között van függetlenül attól hogy a jelentése sánta. A Zsolt név jelentése uralkodó akkor most mindenki legyen Zsolt? Teljesen logikus.. Ne aggassatok rá hülye jelzőket.. csak azért mert nektek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!