10ev korkulombseg az nagyon sok?
Szerintem 10 év korkülönbség még belefér, persze csak abban az esetben, ha a két fél céljai, elképzelései alapvetően egyeznek. Ahogy valaki már előttem írta, ha az egyikőtök már családot alapítana, a másik bulizna inkább, akkor nem biztos, hogy működni fog.
A párom és köztem 9 év van, de ő elég gyerekes, fiatalos, én pedig - szerintem - elég éretten gondolkozom, így elvagyunk. :)
Szerintem sem sok ennyi idősen. Mikor a lány még tini, akkor igenis sok a 10 év, de ennyi idősen már nem. Egyébként én 21 évesen jöttem össze a nálam 9 évvel idősebb párommal. Speciel sose tartottam magam gyerekesnek, ő meg pláne érett, nagyon felelősségteléjes gondolkodású férfi (volt már akkor is). És ennek ellenére nem számított az a 9 év, hiszen az azonos korú nők és férfiak általában teljesen máshol "tartanak". Nálunk pont jó ez a 9 év.
26/N
Nem sok.
Feltéve, ha neked nem gyerekes a felfogásod. És nem mások véleményére kell adnod (de azért meghallgathatod), a te életed, te éled.
Nekem nagyanyám mindig azt mondja, hogy 10 év különbség a férfi javára a legjobb.
Nemsok.
A nők 21 évesen olyan érettek mint a férfiak 30 on.
Legalább egy olyan párt találtál magadnak aki megfog érteni és nem gyerek az esze hanem tudja mit akar.
Párom és köztem is 9 év korkülönbség van.Szerintem sem sok, de tényleg személyiségfüggő a dolog.Nálunk a viták inkább abból adódnak, hogy mindketten borzasztóan lobbanékonyak vagyunk.Viszont éppen ezért sok mindenben is hasonlítunk. Két kos :D.Ugyan akkor van a szülinapunk is:Április 13.
Ez lett érdekes legelőször mindkettőnknek a másikban :)))
Koszonom az eddigi valaszokat.Nem nagyon adok masok velemenyere,de viszont kivancsisagbol meghallgatom,hogy megis ,hogy latjak az emberek kivulallo szemmel.
Amugy nem tartom magam gyerekesnek,elegge benott mar a fejem lagya.Volt mar egy 2es fel eves kapcsolatom eddig,ugyhogy kapcsolatok teren sem vagyok annyira tudatlan.
Engem nagyon vonz ez a pasi,sok dolog miatt is.Legfokeppen az tetszik,hogy nem ad akarmilyen lany szavara.Volt eset,hogy hivta az egyik lany,hogy kiserje haza,de o figyelembe se vette,soot meg elmondta a velemenyet,hogy milyen emberek vannak.
Kulsore nagyon fiatalos,max 26-27nek nez ki,jokepu,sarmos ferfi.
Ma lesz duplarandi es talalkozok vele,kivancsi leszek ,hogy hogy alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!