Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10ev korkulombseg az nagyon sok?

10ev korkulombseg az nagyon sok?

Figyelt kérdés
En 21 eves vagyok,van egy 31 eves pasi akivel ugy nez ki osszejovunk.Szerintetek sok annyi ev?Szerintem nem,de kivancsi lennek a velemenyetekre.Elore is koszonom:)
2011. máj. 17. 14:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem 10 év korkülönbség még belefér, persze csak abban az esetben, ha a két fél céljai, elképzelései alapvetően egyeznek. Ahogy valaki már előttem írta, ha az egyikőtök már családot alapítana, a másik bulizna inkább, akkor nem biztos, hogy működni fog.

A párom és köztem 9 év van, de ő elég gyerekes, fiatalos, én pedig - szerintem - elég éretten gondolkozom, így elvagyunk. :)

2011. máj. 17. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem sok!!! Én 24 vagyok, ez évben leszek 25. A párom 35 volt idén. Mikor összejöttünk 22 voltam, az évben lettem 23, ő pedig már betöltötte a 33.-at. Azóta eljegyzett és most a babaprojekten vagyunk rajta, kb. 2-3 hónap után költöztünk össze!!!
2011. máj. 17. 14:37
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem sem sok ennyi idősen. Mikor a lány még tini, akkor igenis sok a 10 év, de ennyi idősen már nem. Egyébként én 21 évesen jöttem össze a nálam 9 évvel idősebb párommal. Speciel sose tartottam magam gyerekesnek, ő meg pláne érett, nagyon felelősségteléjes gondolkodású férfi (volt már akkor is). És ennek ellenére nem számított az a 9 év, hiszen az azonos korú nők és férfiak általában teljesen máshol "tartanak". Nálunk pont jó ez a 9 év.

26/N

2011. máj. 17. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem sok.

Feltéve, ha neked nem gyerekes a felfogásod. És nem mások véleményére kell adnod (de azért meghallgathatod), a te életed, te éled.

Nekem nagyanyám mindig azt mondja, hogy 10 év különbség a férfi javára a legjobb.

2011. máj. 17. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Nemsok.

A nők 21 évesen olyan érettek mint a férfiak 30 on.

Legalább egy olyan párt találtál magadnak aki megfog érteni és nem gyerek az esze hanem tudja mit akar.

2011. máj. 17. 15:00
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Ebben a szituban nem.
2011. máj. 17. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

Párom és köztem is 9 év korkülönbség van.Szerintem sem sok, de tényleg személyiségfüggő a dolog.Nálunk a viták inkább abból adódnak, hogy mindketten borzasztóan lobbanékonyak vagyunk.Viszont éppen ezért sok mindenben is hasonlítunk. Két kos :D.Ugyan akkor van a szülinapunk is:Április 13.

Ez lett érdekes legelőször mindkettőnknek a másikban :)))

2011. máj. 17. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan annyi voltam én is, mint te, amikor összejöttem a párommal, aki azóta már a férjem. És 10 év van köztünk. Több, mint 3 éve vagyunk együtt, másfél éve házasodtunk össze. És van egy 3 hónapos kislányunk. Szóval szerintem nem sok. :D
2011. máj. 17. 15:13
 19/21 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.Nem nagyon adok masok velemenyere,de viszont kivancsisagbol meghallgatom,hogy megis ,hogy latjak az emberek kivulallo szemmel.

Amugy nem tartom magam gyerekesnek,elegge benott mar a fejem lagya.Volt mar egy 2es fel eves kapcsolatom eddig,ugyhogy kapcsolatok teren sem vagyok annyira tudatlan.

Engem nagyon vonz ez a pasi,sok dolog miatt is.Legfokeppen az tetszik,hogy nem ad akarmilyen lany szavara.Volt eset,hogy hivta az egyik lany,hogy kiserje haza,de o figyelembe se vette,soot meg elmondta a velemenyet,hogy milyen emberek vannak.

Kulsore nagyon fiatalos,max 26-27nek nez ki,jokepu,sarmos ferfi.

Ma lesz duplarandi es talalkozok vele,kivancsi leszek ,hogy hogy alakulnak a dolgok.

2011. máj. 17. 17:20
 20/21 Horkýže Slíže ***** válasza:
100%
10 ev nem a vilag vege,koztunk is pont igy van a baratommal en 21 o 31 es nagyon jol megvagyunk.Sose szerettem a gyerekes pasikat es a velem 1 koruak azok nalam kb. 25 eves kortol johet szoba komoly kapcsolat.talan 25 evesen kezdenek megkomolyodni a fiuk:-D
2011. máj. 17. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!