Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany ev korkulombseg van te es a parod kozott?
17 év van köztünk. Nálunk nem számít, egymásnak lettünk teremtve! :-)))
27/l
Igazából minden számít és semmi sem. Önmagában az évek száma nem sokat jelent, mert mindenki máskor érik és máskor öregszik. Csak számok alapján ne dönts.
Ezért kell jól megismerni a másikat mielőtt az ember kapcsolatot alakít ki. Nekem volt (nem is egy) 14-15 évvel fiatalabb barátom, de 10 évvel idősebb is. Általában a velem egykorúakkal az volt a bajom, hogy már olyan szinten bepunnyadtak, hogy képtelen voltam felrázni őket. Azt meg nem akartam, hogy erről szóljon a kapcsolatunk, akkor inkább egyedül. A tökéletes párom 4 évvel fiatalabb nálam, szinte olyan, mintha magammal lennék :) Jól megértjük egymást minden szinten, soha nem uncsi semmi, pörög az élet. Állítólag fiatalabbnak is látszom nála, bár ez nem volt szempont.
Szóval, ha kilátásban van Neked, valami jónak ígérkező dolog, ne hagyd veszni, ha csak a korkülönbség miatt vacillálsz. csináljatok sok közös programot, és ismerd meg alaposan. Lehet, hogy Neked ő a tökéletes társad. (De az is lehet, hogy egy katasztrófa, de légy nyitott és a károgásokra ne hallgass, csak saját tapasztalatra!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!