Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkulombseg hogyha en vagyok 13 es a baratom 16?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 22:11
1/11 anonim válasza:
számíts rá, hogy csak dugni akar... persze nem mindig ez a helyzet ilyenkor, csak az esetek 95%-ában
2/11 anonim válasza:
igen, nagy.. kicsi vagy még ehhez..
3/11 anonim válasza:
dugibugizni akar.
Vegyél egy barbit, egy Hannah Montana pólót és masztizz
4/11 anonim válasza:
Ilyen korban nagy. Te még kicsi vagy ahhoz amit ez a fiú már szeretne veled csinálni.
5/11 anonim válasza:
egyeltalán nem biztos hogy arra megy, de összességében kijelenthető, hogy egy 13 éves normális gondolkodású csajnak nem kéne tudni kiszolgálni a pasija egyes igényeit, ami viszont baj.
egyszóval: kicsivagy
6/11 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok csak fiú és én nálam idősebb csajokal kavarok kb. 14-15 éves. A 16 évest még nem próbáltam felszedni, de nem is hiszem, hogy megfogom. Ez így hogy te vagy a csaj szerintem nagy korkülömbség.
7/11 anonim válasza:
Sztem nem. Bár szeretkezni még nem tudtok, de sok mást még csinálhattok együtt. Nem biztos, hogy a fiú a szexre hajt. Én volt bnőm 14 volt én meg 17 és nem akartam tőle egyáltalán szexet, mikor nála aludtam, mindig társasjátékoztunk vagy beszélgettünk, néha kiültünk az erkélyére és néztük a csillagokat. Ti is csinálhattok ilyeneket :)
8/11 anonim válasza:
Nem nagy a korkülönbség.
Nem kell 1ből szexre gondolni, anélkül is lehet jól érezni magunkat (na meg vannak dolgok, amiket ki lehet próbálni anélkül, hogy a fiú betenné...)
(A 13 éves fiút, aki idősebb csajokkal kavar (ehh....XD), és szerinte így, hogy a csaj 13, így sok.... inkább hagyjuk, ennél szánalmasabb, viccesebb kommentet nehezen találtam mostanában:-D)
9/11 A kérdező kommentje:
koszonok minden ..de amugy en ot jol ismerem eleg regota beszelgetunk es o nem olyan hogy a sexen jar egyfojtaban az esze ...
2011. júl. 5. 16:11
10/11 A kérdező kommentje:
es koszonom azoknak akik azt mondtak hogy meg kicsi vagyok... ez meg semmi hogy nekem 16 eves baratom van mert itt egyes baratnoeim mar 13-14 evesen nem szuzek..
2011. júl. 5. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!